nedavno som mala podstupit operaciu...som si to na poslednu chvilu rozmyslela a myslim ,ze spravne...ale znova pochybujem...oplati sa riskovat zdravie? velmi som po nich tuzila...najde sa tu niekto kto je po? alebo nad tym uvazuje?je to vobec spravne?
Tak ja ked som drzala umele kozy bolo to hnusne, na pohlad ma to odpudzovala a je skoro rok po a stale tam ma male jazvycky. Ja by som nikdy nešla a to nemám nejaké extra veľké... Aspoň ja si to myslím predavačka v obchode ma šokla veľkosťou podprsenky.
Leren, podľa teba to dáva zmysel pretrpieť obrovské bolesti, vystaviť sa životnému nebezpečenstvu a ešte za to aj vyhodiť majetok, aby si musela nosiť väčšiu ťarchu na hrudi? Podľa mňa ani veľmi nie.
no podla toho ake mas prsia teraz a ake by si ich chcela mat velke po operacii.a samozrejme zalezi aj od tvaru,lebo uz som videl naozaj hrozne hrudniky a vjem pochopit ze baby z toho mozu mat fakt komplexy a trapit sa.ftedy je dobre uvazovat nad plastikou,na klinike kozmetickej chirurgie v ba robia spickovu robotu na najvyssej urovni a vobec sa netreba bat o zdravie,su profici.a naozaj niekedy to zdrave sebavedomie a psychika robia svoje a su to tiez zdravotne problemy...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
nauč sa žiť s tým, čo máš..a myslím, že chlapom sa tiež páči viac prirodzenosť ako taká umelina
&vrubrike=76
V 35-40 ke budes mat sebavedomie zase na nule, pretoze budes mat na pupku 2 visiace silikonove vankusiky ... Bleeeee
Radsej male a udrziavane.