Nemusíte ma teraz poučovať aby som navštívila lekára, samozrejme, že tam zajtra idem. Obraciam sa s tým na vás či ste nemali podobné problémy ako ja. Od asi pondelka ma bolieva temenná a záhlavná kosť. Nerozumiem prečo nikdy som nemala bolesti hlavy. Mám
moze to byt aj zmenou pocasia....v podstate zo slnecnych dni to preslo do uprsanych... aaa mna bolievala hlava kedysi, ked som denne pil malo tekutin ( vypil som za den napr. 0,3-0,5l vody)...
Ja to riesim uz roky, mam obdobia kedy ma stale boli hlava tak ako to ty popisujes.... neviem si dat rady, doktorka ma poslala na rozne vysetrenia, ale na nic sa neprislo
to može byť hocičo. aj chrbtica to može mat na svedomí. Ja som isla tiež doktorke s bolesťami hlavy ktoré trvali dva týždne a diagnostikovali mi Anémiu. Ale určite to rieš.
Zistili jej to chvíľu po Vianociach. Odvtedy sa takmer z nemocnice ani nepohla a jej stav sa zhoršuje. Čaká na tretiu operáciu za posledné dva mesiace...teda..ona ak si dobre pamätám minule odpadla a teraz je už druhý týždeň v kóme a lekáry nevedia čo sa stalo teraz, vraj to nie je také bežné či čo, takto som dostala správy od jej mamy. :/ Ale stále žijú a lekáry jej dávaju 40% šancu na prežitie ak sa dostane z kómy, a 5% ak sa nedostane. :/
ja mám neznesiteľné bolesti hlavy už niekoľko rokov (keď tak počítam, už 7), podľa lekárov som zdravá, bola som na každom vyšetrení, čo môže hoc len okrajovo súvisieť s hlavou, na masážiach krčnej chrbtice, na rontgenoch, u očnej som robila milión testov, EEG niekoľkokrát, magnetická rezonancia, na psychiatrii, bla bla.. zhodli sa asi na tom, že to budú migrény, pri ktorých sa v 90% nedá zistiť príčina. teraz pravidelne navštevujem neurologičku a snažíme sa to udržať znesiteľné
skús si na to dať algifen kvapky ak máš, tie predpíše aj obyčajná doktorka.. ak zaberú, je to migréna. algifen má tú skvelú schopnosť rozťahovať cievy, preto zaberie vtedy, keď paralen / ibalgin a iné analgetiká nie (čo mne na hlavu nikdy nepomohli, aj keď som ich zjedla škatuľku)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nepreniká to aj do očí akoby? Citlivosť na svetlo, zvuky, nevoľnosť? (teda, dúfam že nie, ale ak áno, tak poznám odpoveď)
To môže byť čokoľvek, jednému môjmu kamarátovi povedali, že to má z "počítačového hrbu".
Každopádne, teraz dosť blblo počasiu a niektorí ľudia sú na to citliví (alebo časom začnú byť), možno je to tým.
Mne väčšinou pomôže len si chvíľku poležať v tmavej miestnosti s tým,že na oči si položím vlhčenú vreckovku. Zatiaľ vždy zabralo.
Zistili jej to chvíľu po Vianociach. Odvtedy sa takmer z nemocnice ani nepohla a jej stav sa zhoršuje. Čaká na tretiu operáciu za posledné dva mesiace...teda..ona ak si dobre pamätám minule odpadla a teraz je už druhý týždeň v kóme a lekáry nevedia čo sa stalo teraz, vraj to nie je také bežné či čo, takto som dostala správy od jej mamy. :/ Ale stále žijú a lekáry jej dávaju 40% šancu na prežitie ak sa dostane z kómy, a 5% ak sa nedostane. :/
skús si na to dať algifen kvapky ak máš, tie predpíše aj obyčajná doktorka.. ak zaberú, je to migréna. algifen má tú skvelú schopnosť rozťahovať cievy, preto zaberie vtedy, keď paralen / ibalgin a iné analgetiká nie (čo mne na hlavu nikdy nepomohli, aj keď som ich zjedla škatuľku)