Silné mimovoľné vyvrhnutie obsahu žalúdka von ústami a niekedy i cez nos
Ovracal vás už niekedy niekto?
Spomenul som si na príhodu môjho kamaráta, keď sa opitý vracal domov, dobíjal sa do dverí a keď mu mama otvorila, tak ju medzi dverami ovracal. Započnite diskusiu o dávení súdruhovia!
Ako deti (cca 7 rokov) sme boli navštíviť krsnú v Nemecku a v jej reštaurácii sme mali niečo ako rodinnú oslavu a sestrta sa tam prejedla a skončilo to na mne ...
mne sa to stalo len raz... asi pred 7-8 rokmi.. presne si pamatam, co som vtedy pil. Zmiešal som červené čučo s bielym (vtedy to bolo tesco ovocne vino.. skoda ze pod tesco znackou sa uz cuco nerobi.. silnu nostalgiu by som mal z toho,keby sa mi taka flasa dostane do ruky) dokopy som vypil skoro 3 litre to som mal nejakych 16-17 rokov jaaj to boli casy
ja na tieto veci stastie nemam ale kamaratku raz ogrcal niekto na kolotoci. takom nejakom specialnejsom, co sa vo vyske toci, ludia zapasani v sedadlach vedla seba. neviem nahodou, ci jej to aj na tvari neskoncilo, asi sa jej uz podarilo vytesnit si to z pamate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Jeden môj známy raz podľa jeho slov dostal najlepší vianočný darček od seba - po desiatich kolách rumu s pivom si daroval dlhé dávenie.
mne sa to stalo len raz... asi pred 7-8 rokmi.. presne si pamatam, co som vtedy pil. Zmiešal som červené čučo s bielym (vtedy to bolo tesco ovocne vino.. skoda ze pod tesco znackou sa uz cuco nerobi.. silnu nostalgiu by som mal z toho,keby sa mi taka flasa dostane do ruky) dokopy som vypil skoro 3 litre to som mal nejakych 16-17 rokov jaaj to boli casy