Sietove technologie alebo telekomunikacie automatizaciu by som si nedal...aby sa mi aj snivalo a nandoch a noroch?? a silnoprud?? bum a lietam v podobe popolceka
@zabiaciq automatizacia je v prom rade programovanie na tej najnizsej urovni (mikrocipy, assembler atd atd) .. Ako sietar zarobis prd a nie su telekomunikacie ako telekomunikacie.
poviem ti tak k silnoprúdu mám blízko(v rámci brigády robím elektroinštalačné práce a staviam rozvádzače...) ale automatizácia ma baví takže ja som si vybral automatizáciu. Študujem momentálne odbor Kybernetika ale na inžinierske idem na automatizáciu aj bakalárku budem robiť z automatizácie.
@tommyhot si úplne mimo. Automatizácia sú v prvom rade PLC(všetky druhy), pohony, robotika, rôzne pneumatické, regulácie, hydraulické, mechanické a elektrické systémy a vizualizácia(SCADA/HMI) .... Automatizácia je o automatizácii výrobných procesov z využitím technických a informačných technológii. Učia sa aj mikročipáky ale to nieje základ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a myslim za ako silnoprudar si najdem pracu rychlejsie
takže jednoznačne silnoprúd
silnoprud je skôr o praxi ....
@tommyhot si úplne mimo. Automatizácia sú v prvom rade PLC(všetky druhy), pohony, robotika, rôzne pneumatické, regulácie, hydraulické, mechanické a elektrické systémy a vizualizácia(SCADA/HMI) .... Automatizácia je o automatizácii výrobných procesov z využitím technických a informačných technológii. Učia sa aj mikročipáky ale to nieje základ.