Je tu ešte niekto, kto trávi Silvester doma? Nech sa necítim zle, nech si nemyslím, že som sám xD Keď tak, napíšte aj dôvod. Ja som doma pretože som na Silvestra moc nemyslel, neuznávam moc oslavy, väčšina mojich známych je mimo mesta, alebo žije v inom m
tiez budem dnes doma. do mesta do tej zimy medzi ozranov sa mi nechce a ohnostroj si mozem pozriet aj z okna radsej si s priatelom v klidku pripijem a zvalim sa do postele.
ja som tiež doma a budem búvať :happy:
príde mi to celé také silené .. proste musíš oslavovať, lebo je silvester a keď sa ti nechce, tak si čudný .. ja len nechápem, aký je dôvod k oslave ..
@alohomora presne, presne, presne!
Tiež som mala v pláne spať, lebo nevidím zmysel v oslavovaní zmeny čísla v dátume... to by mal byť potom Silvester každý deň
ale nakoniec som sa rozhodla, že si pôjdem aspoň s kamarátom zapáliť a vyplakať sa aký bol tento rok zlý a pomodliť sa aby bol aspoň o trochu lepší
@26 jj cisty nolife ked sa niekto nejde von ozrat alebo "zabavit" v jednu noc.
Ale keby je v Londyne ohnostroj stale zadarmo,tak tam uz stepujem niekolko hodin,takto som sa na to vysral a radsej si dam doma cidera,pripijem si zapalim prskavky a pojdem spat
Nenormálne ste mi zdvihli náladu, ľudia Prajem vám všetko najlepšie v budúcom roku. Nech je lepší ako tento, ale horší ako ten čo bude Možno sa o rok takto znova stretneme, možno IRL, možno spoločne introvertne za PC. Pripíjam na vás!
@ivooxxx zmotaj nejakeho kamosa/kamosku, vezmite flasu, vylezte na nejaky kopec a odtial pozerajte na ohnostroj cestu dole mozte zobrat na sankach alebo loparoch
Alebo nasadni na nejaky vlak a odvez sa dakde mimo
Tiež sa pridávam, nejako ma to na Silvestra posledné roky von neťahá, tlačiť sa mi do mesta do tej zimy tiež moc nechce, a tak rozmýšľam, že tento rok ukončím štýlovo - učením sa na skúšky.
som doma, všetky kamošky su zadané a silvestruju so svojími chlapmi a jedina akcia ktorá sa mi ponukala bola taká že tam by som nepoznala vôbec nikoho a proste nemám rada silvester, som z neho v depresií lebo mi to evokuje že koľko casu už ubehlo a nič závrátne sa nedeje ...
@thinkaboutjustice To aj ja veľa krát. Celý den si hovorím, že už sa idem učiť/písat, už idem na to, ešte chvílu a už začnem. Ani sa nenazdám a je 23:00 xD Takže začínam asi pol dvanástej a idem do pol tretej. Ale to je super, mne sa v noci učí a pracuje na jednotku. Pekne ticho, všetci spia, ja pekne po studenej sprche a s kávičkou v ruke sa toho sa za dve hodiny v noci naučím viac ako za celý deň.
@sisi092 Tiež som mal podobné myšlienky. Skús poslednú hodinu tohto roka stráviť tak, že si spomenieš na všetky dobré veci, čo sa ti udiali. Určite ich je dosť, len viac vnímaš tie negatívne.
@Igs vieš co ono to je take v rozporoch protichodne myšlienky, zmiešané pocity. na jednej strane strašne silno chcem dufať v to že každý jeden rok bude lepší, určite štastnejší, zaujímavejší, bohatší ako ten minulí ale už sa to vlečie 3 roky dolu kopcom. A na tomto roku v podstate neviem nájsť vôbec nič prevratné pozitívne a niečo čo by bolo výnimočné.
@18miki18 no nie je, iba že ja som tak už asi po 10x na koľko sa vždy všetci popárikujú ...
@lgs no v podstate ono ja som ohnostroje zažila už začiatkom decembra a tentorok su strašne netrpezliví tí ľudia ale tak o polnoci hádam bude väčší ohnostroj
@miaja O polnoci bude hotové inferno xD na oblohe budú vybuchovať vyhodené euráče. Ja som si kúpil dnes zopár rímskych svetlíc a o polnoci si pôjdem precvičiť streľbu na terč xD
@sisi092 Máš priateľov, máš strechu nad hlavou, máš každý deň čo jesť a nepochybne máš počítač a smartphone a internete. To sú maličkosti, z ktorých sa treba tešiť a byť vďačný, ak všetko okolo sa zdá byť zlé. Daj si predsavzatie, prestaň dúfať, ale začni konať. Neboj sa nových príležitostí a skúšaj nové veci. Ver mi, ja som tiež dlho žil v podobných myšlienkach a častokrát som sa chcel aj zastreliť, ale malá zmena myšlienok ti zmení život. Prestaň očakávať a začni žiť v prítomnosti a uvidíš, že život sa ti zmení k lepšiemu Good luck, keby niečo, pokojne napíš správu
Na hotely so sestrou, pijem si pivka, cakam na pripitok a pojdem spat, celkom taka zmena potom ako som sa zryhal minuly rok na v noci na silvestra, rano si pojdem zaplavat a odreagovat sa, radsej ako keby sm mal opicu, inak tiez nie som za to ze narodeniny,silvester tak automaticky chlastat atd. Ja to mam skor podla toho ci mam chut
@thinkaboutjustice Použi stránku » sleepyti.me Pekne ti to vypočíta podľa toho kedy chceš vstávať, kedy máš ísť vstať. Overené, či už na skúšky, ale do ráno do roboty, niekedy stačili 4 hodinky spánku a išiel som celý deň, ani kávičku som nepotreboval xD
Plány s najlepším kamarátom a jeho spolužiakmi na dome sa nakoniec museli zrušit kedže dom spolužiačky nebol prístupný a oni všetci boli mimo BA. Medzi tým ľudským podnapitým odpadom v meste mrznúť nebudem a ráchať s dakým petardy/opíjať sa v okolí nemá zmysel. Takže nevidím čo je zlé na tom počkať pekne do polnoci,pripiť si s rodinou a do jednej ísť chrápať.
@lgs Ou, ďakujem, kuknem určite, čo to zač. Ja to väčšinou ťahám až do extrémov a nespím napr. pred skúškou vôbec, potom mám ale často problém nezaspať v metre, tam ma dočasne spasí len red bull, ktorý musím presne načasovať .
Každý môj silvester sa niesol v duchu chata-alkohol a párty.. neviem , možno ma to len prestalo baviť , podobne ako diskotéky.. Tak som si povedal že tentokrát s rodinou pri šampanskom , chlebíčkoch a telke.A je to super ! Hoci matiku by aj mne trebalo počítať
PF 2015
my s frájom sme boli u mňa doma. celý deň sme boli zavretí v izbe, potom sme sa s mojimi rodičmi o 6 navečerali a zase šli do postele v ktorej sme boli až do polnoci. vtedy sme si s mojimi rodičmi pripili a vrátili sme sa do postele
@lgs bola som doma. Prečo? nechcelo sa mi nikam trepať do tej zimy, radšej som ostala pod perinkou pri filme. A bolo to fajn, až na ten hluk okolo polnoci
@mayben ou, to nie, to sme sa zle pochopili dnb party boli v beznom ponimani vzdy out, preto boli take super, boli viac-menej pre zasvatenych, v utulnych kluboch.
Skor som tym myslel, ci sa este dakde konaju u nas vobec nie, takze super, ze este to fici
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
119 komentov
nikdy
nikde
a zajtra o 6:15 vstavam a idem do prace.
uplne sama
vsetci hladaju sestrenkineho strateneho psa
vcetne mojho frajera
tak pijem sama
nazdravie
príde mi to celé také silené .. proste musíš oslavovať, lebo je silvester a keď sa ti nechce, tak si čudný .. ja len nechápem, aký je dôvod k oslave ..
No ja osobne nie, ja som so sebou zmiernený a relatívne šťastný. Len udalosti ako je táto ma niekedy napĺňajú pochybnosťami.
Grandhotel Budapest
jaa tradicne nemam s kymbyt, ked mam, nieco nesedi,nechce sa mi, je to dalej , alebo tak, utapam sa potom sama
pritom ide len o par minut dajme tomu po polnoci
prípadne Turínskeho koňa
(mám dni konské, takto, keď už ten čínsky rok koňa jest)
no a ja som doma u frajera a silvestrujeme pekne spolu a triezvo
Tiež som mala v pláne spať, lebo nevidím zmysel v oslavovaní zmeny čísla v dátume... to by mal byť potom Silvester každý deň
ale nakoniec som sa rozhodla, že si pôjdem aspoň s kamarátom zapáliť a vyplakať sa aký bol tento rok zlý a pomodliť sa aby bol aspoň o trochu lepší
Ale keby je v Londyne ohnostroj stale zadarmo,tak tam uz stepujem niekolko hodin,takto som sa na to vysral a radsej si dam doma cidera,pripijem si zapalim prskavky a pojdem spat
(ale aj q.sitá, Q.optical lattices)
@333xander ja nemam naladu ani na derivovanie
ale aj keby som mala,tak by som zostala doma,lebo som príliš lenivá ..
Alebo nasadni na nejaky vlak a odvez sa dakde mimo
@18miki18 no nie je, iba že ja som tak už asi po 10x na koľko sa vždy všetci popárikujú ...
PF 2015
@38 @Alex458 sa mi začína páčiť
Skor som tym myslel, ci sa este dakde konaju u nas vobec nie, takze super, ze este to fici
a zobudila som sa o tretej v noci s pocitom ze je 11 a že idem ísť na pivo .D