Tak pochváľte sa ako máte naplánovaný čas na silvestra... chata, podnik, kamoši, rodina, priateľ ? a tak trošku podiskutovať o tejto téme, možno mnohých inšpirovať
plánujem po dvoch rokoch nezostať doma a ísť o desiatej spať a po celom živote byť s niekým iným ako s rodičmi.
chceli by sme ku niekomu z kamarátov (abo ku mne) na dom/byt a ak by to bolo v meste tak o polnoci vonku pozrieť všeličo a všelikoho a nazad, ak by to bolo na dzedzine tak budeme len na seba pozerať.
a natrundžíme sa, o to tam pôjde!
filozofická otázka toto, kde ja budem na silvestra, frajera nemám, partiu kamarátov nemám, takže buď budem doma učiť sa alebo spať, kedže nemáme doma telku ani trápne relácie, ktoré sa natáčali týždeň dopredu nemôžem kukať
Jeden kamarát ma volal na Silvester k nemu do Brna, že tam zavolá nejakých jeho kamarátov, hm, tak o tom ešte uvažujem, uvidíme no
@pali9876 prosím ťa daj taký krátky popis ako sa to vyrába celkom zaujímave... a už chápem prečo musíš aj cez silvestra robiť kopu ľudí bude plakať na nový rok
Tentokrat sa budem spoliehat na to, ze rodicia budu spat od deviatej aj bezo mna Budem v BA s polovickou a soulbro-m (dufam, ze pride, chuj slight_smile: a budeme zrat patkilove pecene zemiaky, pozerat horory a robit sciencey experimenty typu hadzanie vriacej vody z balkona, alebo hrat metlobal na mopoch.
@nesmies asi pred mesiacom som to zabookoval cez cestovku. Ideme na 5 dni - aj ked ja mam rad silvestra niekde v horach zasnezenô, ale hold zohnat 2 mesaice chatu na silvestra je dost hard
pred rokom mi čergov nevyšiel, no teraz to bude krásne a konečne dúfam, že sa stretnem s tajomným čergovským tretím druhom a vymeníme si pachy navzájom a podá mi labu na rozlúčku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
@dinkooo fíha prezrať niečo viac... koľko dní ? a od kedy to plánujete ? myslím koľko času dopredu ste si rezervovali všetko..
@pali9876 kde pracuješ ?
padli mi plány tak si asi vyberiem tú najnepravdepodobnejšiu možnosť
chceli by sme ku niekomu z kamarátov (abo ku mne) na dom/byt a ak by to bolo v meste tak o polnoci vonku pozrieť všeličo a všelikoho a nazad, ak by to bolo na dzedzine tak budeme len na seba pozerať.
a natrundžíme sa, o to tam pôjde!
A PRITOM JA MAM TOLKO DALSICH KVALIT
Jeden kamarát ma volal na Silvester k nemu do Brna, že tam zavolá nejakých jeho kamarátov, hm, tak o tom ešte uvažujem, uvidíme no
@pali9876 čo tam robíš ? neviem si predstaviť že čo je také nutné tam tráviť aj na silvestra
@sveter tak šup šup do mesta
@artlover šup šup aj ty do mesta... prečo sa chceš tváriť že neexistuješ ? :/
@hoperpohroma prezraď dalšie 3
@alysia nemyslíš vážne že učiť sa to radšej do toho Brna aspon spoznáš novú partiu kedže tvrdíš že nemáš...
"aj" ja do mesta? to akoze TY ides do mesta? ved ty nesmies!
nejako by mi to nevadilo...ale ségra s frajerkou idú preč a tak sa tu nebude konať party a mne je už teraz dosť smutno z toho...
@mayben ségra s frajerkou ?
@darkestangel a dohodli ste sa ?
@vintageprincess filmy pripravené ?
Teskam sa!