zajebany milionari .. "Doteraz bol každý z nich zvyknutý na 8 miliónov dolárov za sezónu." ... myslim ze maju uz nasetrene aj pre svoje deti , ze nemusia pracovat ........., tak , neriesim .. ale je pravda ze simpsonovci uz v poslednej dobe stracaju na vtipnosti , mozno je uz aj cas
Nejde o to že im berú "milióny". Či ti spravia z 800 eur 400 alebo z 8 miliónov 4, vždy sa budeš srať rovnako.
Nakoniec sa spraví bububu, dospejú k nejakej kompromisnej dohode a biznis pôjde ďalej. Simpsonovci sú príliš silný trademark nato, aby ich teraz stopli. Stopnú ich, keď prestanú zarábať.
@torpedo08 klídek, simpsnov nestopnú. Toto je len jedna z foriem zákulisného boja o honoráre. Stanica chce šetriť, navrhne zníženie miezd a aby dostala hercov pod tlak, vypustí do médií správu o možnom zrušení seriálu kvôli vysokým nákladom. Milióny rozhnevaných fanúšikov potom zaistia, že dabingoví herci ľahšie podvolia nátlaku televízie.
Ináč FOX TV sú riadni hajzli..2x zrušili family guy, totálne zrušili futuramu (nebyť comedy central tak nadobro)..
ja by som privital keby to stopnu...futurama je aj tak ovela lepsia(flame). Mozno by prospela len pauza, tak na cca 1-2 roky a potom novy start, lebo sa mi zda ze uz im dochadzaju napady. A Groening sa moze orientovat ine projekty, napr spomenuta Futurama
ano..je pravda ze od 20. serie je to uz dost slabe. Do 20. serie som videl casti nespocetne vela krat, a stale ich pozeram...dookola. Od 21. videl som kazdu cast raz..a viackrat nechcem...cize aj ked to prestanu tocit tak sa nic moc nestane
@dawnisuponus no tak to stopnutie by nezaskodil , aj tak som nevidel vela casti s novych serii , vlastne skoro ziadne , ale uplne zastavenie uz nastalo by bolo hrozne
super, simpsonovci sú posledné minimálne 4 série už po svojej životnosti, už ich nerobia lebo tvorcovia majú čo povedať, ale proste preto aby ich robili.
@torpedo08 no jasné sám tomu neveríš... keď si zvykneš na 8 000 000 ročne, tak sa tomu prispôsobíš, máš k tomu adekvátny životný štýl, a keď ti polovicu zoberú tak to neni také že á šak mi to bude stačiť... životná úroveň sa zmení, nie je to také ako to bolo, a to ľudí serie... A nehovor mi že by ti to stačilo, keby ti niekto zoberie polovicu...
Casom mi simpsonovci vobec neprisli vtipny ani zaujimavi. Vyriesi sa to jednoducho, bud sa najdu ludia s podobnymi hlasmi...alebo imitatory ved tych je vsade na svete vela. Alebo ak sa nebudu robit dalsie diely, tak sa to bude vysielat dookola ako telenovely.solved
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Nakoniec sa spraví bububu, dospejú k nejakej kompromisnej dohode a biznis pôjde ďalej. Simpsonovci sú príliš silný trademark nato, aby ich teraz stopli. Stopnú ich, keď prestanú zarábať.
Ináč FOX TV sú riadni hajzli..2x zrušili family guy, totálne zrušili futuramu (nebyť comedy central tak nadobro)..
A k teme ... podla mna je to ak tak len marketingova bublina.
@stodvacinkar aha tak je dobre aj ked futuramu nemusim az tak ako simpsnov , videl som mozno 20 casti
maj got....
maj gott....
omg ty máš tak inteligentné názory že to ani nie je možné