SIMS 2 potrebujem pomoc pri inštalácii ( nebuďte lenivý :P )
Viem že toto nieje zrovna diskusia aké tu máte radi...ale potrebujem pomoc..všetci moji kamaráti alebo súrodenci čo by mi s tým mohli pomôcť sú teraz niekde preč.A ja neviem presne ako na to.Inštalovala som už nejaké hry ale ešte žiadnu takýchto rozmerov.
najprv vloz cd1 a spusti sa ti instalacia. rob vsetko ako pri ostatnych hrach, a ked s aot zacne instalovat tak to asi v stvrtine bude chciet ddruhe cd, tak vytiahnes to co tam je a vlozis cd2.. a tak dokola az po dc4
po cd4 myslim ze tesne red koncom to bude chciet este cd1 a je to
ale to tak nieje...ja tu mám len jedno cdčko zo simsmami..potom sú tam už len doplnky ....a na tom prvom je napísané " Sims II Keyt Patch cd 5/5 " veď preto neviem ako nato..lebo si pamäatám keď sme to mali doma predtým že tam bolo sims II ...ale 4cdčka..takže teraz neviem čo .....asi mi kamarátka zabudla dať tie cdčka...alebo ja už neviem...
to jedno CDcko so simsami nieje nahodou DVDcko s image subormy CDciek simsov? pre lepsie pochopenie: co ti spravi comp ked vlozis to jedno CD sims do mechaniky? resp. co na tom CDcku je?
Nie kamoška mi volala že tam má byť 5 žltých cdčiek kde je tá hra...ibaže je tam len jedno..a to je zrovna to piate..takže to má asi doma...takže nič....zas sa budem celý víkend nudiť...pecka!
Ja som si raz urobil takú megarodinku, lebo som si chcel urobiť cintorín a všetkých som zastenoval, aby zomreli. A potom som tam nasťahoval ďalšiu rodinku a všetkých ich oplakali a prešiel jeden celý deň. A potom mi prišiel exekútor, lebo som nezarábal, tak mi všetko zobral. A zomrela mi celá rodinka. A potom ma to na chvíľu prestalo baviť.
ja som si raz spravila rodinku Santa Clasusa, ktory mal 175 rokov a ked som ho nastahovala do takej obrovskej vily aj s pani Clausovou a skriatkami, tak Santa zomrel. To bolo strasne sklamanie.
Vy ste taki sadisti! To vas ako vazne bavi, pozerat sa ako zomieraju? Neskutocne Ja som si spravila jednu taku rodinku, aj dieta sa im nardilo, dosiahli vrchol v kariere, mali krasnu vilu a ja nevem co vsetko este a vtedy ma to prestalo bavit, odvtedy som tu hru ani nezapla
prosiiim vas instalovala som si sims2 a uz mam nainstalovane aj ikonu mam v pc a ked si to chcem spustit tak mi to napise vlozte cd do cd-room a ja tam to cd mam co mam spravit?
Ahojky ja som v pocítacoch absolútne mimo..takže mám jednu prosbu...aj mne vyskakuje ze mám pri instalácii simsu 2 dať druhé cd a co je to za cd ? prosím odpovedze...dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
najprv vloz cd1 a spusti sa ti instalacia. rob vsetko ako pri ostatnych hrach, a ked s aot zacne instalovat tak to asi v stvrtine bude chciet ddruhe cd, tak vytiahnes to co tam je a vlozis cd2.. a tak dokola az po dc4
po cd4 myslim ze tesne red koncom to bude chciet este cd1 a je to
Keď to dokoncí tak mas naistalovane ak to ma aj crack tak skopirujes na suboru kde mas naistalovanu hru a DRTÍŠŠŠŠŠŠŠ..
bože takúto banálnu vec ac jaj...
tam to mas cele vysvetlene vacsinou
no to bude sranda.. vysvetlovat jej ako to cez daemona nahra do virtualnej mechaniky
ja som pouzival aj drastickejsie metedy
a potom som zavolal napriklad polisov
on vosiel, a zabarikadoval som ho v stene 2x2
predtym som zapol sporak... on zacal horiet a ten polis zhorel tiez
mal som tam par hrobov - opatrovatelku, exekutora, polisa