@nationalgeographic mesiac ale ne tak ako keď vieš stahovať... a vieš si čítať komenty pod torrentom ale ako thepiratebay.org z tade stahujem už dlho a žiadny vírus... (a aby ste si nemysleli že som nejaký hardcore warezák- tak niesom, ak sa mi hra páči tak si ju zvyknem kúpiť.... ale to sa stalo iba u Black Ops, Minecraft a stane sa ešte aj u SimCity )
@sebko to som si aj ja raz myslel ze ziadny virus v pc nemam a zistil som ze vdaka ICQ a TORRENTU som tam mal okolo 100 virusov hnetka som to vymazal :d
@finrod vies ako to je vec aj nahody, aj cez facebook nemusis mat ziaden virus a naraz chytis trojskeho koňa ako moja sestra a skoro mala po notebuuku...
» esimsecura.com/lan.40774/... e sim je ekonomicko vojensko politicka socialna hra - simulacia realneho sveta. vstup do kongresu , stan sa prezidentom slovenska, rob biznis, alebo bojuj v legiach za oslobodenie slovenska. nevahaj, slovensko ta potrebuje!
@nationalgeographic ja som mal uz toolko trojskych konov...ale nikdy sa mi to nestalo z torrentu...ono ked clovek nestahuje torrenty s 1 seedom a plus ma NOD32
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
toto je spôsob ako stiahnuť úplne všetko