co si o tom myslite? sledujem blogy roznych bab ktore sa oblecu a potom aa fotia.. su uzasne pada mi sanka.. najlepsia je jedna estonka viem ze si tieto baby skoro vsetky veci sami siju .. o si o tom myslite? je to stylove?
mama mi šíjavala, keď som bola menšia, aj barbinám
ja by som si aj šila, mám v hlave niekoľko vecí, čo by som chcela, ale bežne to nekúpiť, ale šiť neviem a aj látky sú drahé a tak...
ale napríklad šaty na stužkovú som si dávala šiť, nekupovala, a hoci v rámci šetrenia za látku som mala možno o čosi jednoduchšiu suknu, ako by som chcela, mala som aspoň originálne šaty a za cenu, za akú si ich niektoré len požičiavali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Oni sa mozu chvalit ked si nieco perfektne sami usiju a nie ako picky co si to kupia
ja by som si aj šila, mám v hlave niekoľko vecí, čo by som chcela, ale bežne to nekúpiť, ale šiť neviem a aj látky sú drahé a tak...
ale napríklad šaty na stužkovú som si dávala šiť, nekupovala, a hoci v rámci šetrenia za látku som mala možno o čosi jednoduchšiu suknu, ako by som chcela, mala som aspoň originálne šaty a za cenu, za akú si ich niektoré len požičiavali
ale výraz "štýlové" sa mi nepáči
Nemam rad tie typy vies tak sa nediv
ja som @mm47 pochopil čo tým chcel povedat
Ale "štýlové" mi to nepripadá
na druhej strane ja si kupim nejaku vec, ale dozdobim si ju podla seba..nejake gombiky pridam, alebo nieco prisijem odsijem ...
@mm47 keď na to majú tak čo?
taka baba stojí za hovno