Dnes bol zrušený Špeciálny súd SR čo ma veľmi prekvapilo. Slovenský štát sa čoraz viac rozkráda(+ dalšie špinavosti) a to čo sa v tomto štáte momentálne deje, je už skutočne na zaplakanie. Od dnes sa začne pravdepodobne opäť viacej rozrastať aj celková kr
ono vo vseobecnosti prietahy v sudnych konaniach su smiesne.. z vlastnej skusenosti viem, ze na sude sa dokaze riesit aj mesiac taka infatilna vec, ci sa stal skutok o 14:30 alebo o 14:32
fakt nechapem ako mozu toto robit rusit sudy a ine insistucie... alebo ako mozu obcanovy za neuplne udaje na ziadosti o vratenie dane vyrubit dvojnasobnu pokutu vo vyske tej sumy co mu mali vratit ? kde je zmysel ? ja som ho niak este nezazrel..
co robi vlada nema zmysel... cely tento stat nedava zmysel..
Podla mna sa viac nerzokrada, rozkrada sa furt rovnako, len predtym to lepsie zakryli. To co sa deje v tomto state od vzniku je na zaplakanie. Urcite ak tu bude neskor taka situacia a mentalita ludi, tak v tomto state neostanem.
skoda Specialneho sudu...riesil organizovane skupiny a mafie...a preto to tak chcel Meciar zrusit..sak raz by na neho prisli...a mali vyssie platy ako sudcovia Krajskeho sudu..ale nedali sa podplatit na rozdiel od tych z KS...skoda ho fakt...
to je jedno.mafie budu aj tak aj tak.ja si myslim ze ten specialny sud bol aj tak zbytocny.ked niekoho budu chciet odsudit tak to spravi aj najvyssi sud a ked ho nebudu chciet odsudit tak nepomoze ani pan boh nie este specialny sud.vsetko zavisi na tom ci niekto chce alebo nie.a samozrejme na peniazoch.
ked mozez dostat rovnaky trest za vrazdu aj kradez neratajme tie stotisicove a viac tak ten nas system stoji na jednej drevenej nohe ktora uz pomaly odhníva. A súdy okolo pozemkov ktore trvaju 20-30 rokov ja byt v ich kozi tak tam vystrielam vsetkych tych pojebaných birokratov. Mozno by som bol z lochu doma skor ako dostanem tie pozemky naspat.
@8 Práveže špeciálny súd bol výnimočny v tom, že sa dal sotva podplatiť a nemali nanho vplyv ani vplyvní ludia. Špeciálny súd vyriešil dosť vela káuz. Práve v tom bol rozdielny medzi ostatnými súdmi.
Slovensko sa celkovo prepadá a vláda zásadne nič nezlepšuje. Zhoršuje sa aj podnikatelske prostredie, pribúdajú zbytočné zákony a divné rozhodnutia vlády.
@11 a ako vies ze to bolo tak ako sa hovori ci pise...mas tam nejakeho znameho co ti hovori ze nikto ich tam nepodplaca? prsote ide o to, ze na slovensku uz nenajdes instituciu, policitku stranu ci oranizacie jedno coho, ktore su neni zapletene do korupcie...nikto nic neriesi, nikto radsej nic nevidi, nepocuje...tolko uzavreli pripadov...na to kolko tu je mafianov a dalsej havede uzavreli az primalo pripadov...ide o to, ze vsetko na slovensku upada a dostaneme sa do takej situacie, ze kazdi bude moct robit co len chce...tazko povedat kam to vsetko speje...ale ja to vidim tak ze do zahuby
@16 Premiér Robert Fico vyjadril k zrušeniu špecialného súdu nasledovné stanovisko:
„ÚS rozhodol, nie je to dobré, je to nepríjemné pre nás, lebo s tým máme teraz kopu starostí zabezpečiť, ale je to ÚS a ja to rozhodnutie rešpektujem a budem ho realizovať,"
@tomas dovod je predsa viac ako zjavný. Ako môže niečo ,čo urobil Dzurondov kabinet zostať za Fica? Nech by to bolo akokoľvek dobré? Haha. Najmä ked teraz ma Harabin našlápnuto na úplne ovládnutie justície. Už oznámil že kandiduje na predseu Najvyššieho súdu.
Všetci sa tešíme.
A zajtra si idem prečítať to rozhodnutie, ak už bude, som velice zvedavá, na čo konkrétne v ústave sa to vzťahuje tá protiústavnosť.
"na slovensku to este len bude zle" ty vole! mna z vas vsetkych uz vazne jebne
99,99% ludi co je tu v zivote nepocitila cinnost toho sudu,akurat tak na nauke o spolocnosti na ktorej vam ucitelka, ktora je ucitelkou preto lebo ju nezobrali na inu skolu povie aky je dolezity, a zacnete si tu este do inych tem horekovat jak bolo zle a ze bude horsie,
vam asi mamicka nedavala na desiatu do skoly tukovy chleba,rozky na rano wow!ale tak ked clovek ma uz taketo zakladne veci tak moze si mudrovat, ze mu bude zle aj bez specialneho sudu
ani neviem naco je, lebo pravnik niesom, ale az ked mi niekto vysvetli tu funkciu toho sudu a dovod preco bol zruseny, az potom sa zacnem tu rozdrapovat na vladu
@30 pokial viem fico nikdy predtym nehovoril ze chce speialny sud zrusit - skorsa tvaril ze bude velky hrdina, podobne ako so zakonom o preukazovani povodu majetku
ustavny sud ešte nebol zrušený ale áno..media vravia že bol ,lenže sa o tom v parlamente nehlasovalo a ked sa bude tak zrušený nebude preto našťastie je väčšina proti a hzds a sns si môžu vytoto...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
fakt nechapem ako mozu toto robit rusit sudy a ine insistucie... alebo ako mozu obcanovy za neuplne udaje na ziadosti o vratenie dane vyrubit dvojnasobnu pokutu vo vyske tej sumy co mu mali vratit ? kde je zmysel ? ja som ho niak este nezazrel..
co robi vlada nema zmysel... cely tento stat nedava zmysel..
zober kameru a natoc, ako rozbijas nejake auto - rozbi ho cele..
sud za 2-3 mesiace NEDOKAZE urcit, ci je dost dokazov..
pripad sa uvazrel v roku 2008 trest? nič
Slovensko sa celkovo prepadá a vláda zásadne nič nezlepšuje. Zhoršuje sa aj podnikatelske prostredie, pribúdajú zbytočné zákony a divné rozhodnutia vlády.
„ÚS rozhodol, nie je to dobré, je to nepríjemné pre nás, lebo s tým máme teraz kopu starostí zabezpečiť, ale je to ÚS a ja to rozhodnutie rešpektujem a budem ho realizovať,"
Celé stanovisko: » www.sme.sk/c/4851429/speci...
» spravy.pravda.sk/slusni-ludia-pr...
Všetci sa tešíme.
A zajtra si idem prečítať to rozhodnutie, ak už bude, som velice zvedavá, na čo konkrétne v ústave sa to vzťahuje tá protiústavnosť.
99,99% ludi co je tu v zivote nepocitila cinnost toho sudu,akurat tak na nauke o spolocnosti na ktorej vam ucitelka, ktora je ucitelkou preto lebo ju nezobrali na inu skolu povie aky je dolezity, a zacnete si tu este do inych tem horekovat jak bolo zle a ze bude horsie,
vam asi mamicka nedavala na desiatu do skoly tukovy chleba,rozky na rano wow!ale tak ked clovek ma uz taketo zakladne veci tak moze si mudrovat, ze mu bude zle aj bez specialneho sudu
ani neviem naco je, lebo pravnik niesom, ale az ked mi niekto vysvetli tu funkciu toho sudu a dovod preco bol zruseny, az potom sa zacnem tu rozdrapovat na vladu
@frxxx dajme tomu ze je tu par ludi, ktori tomu aj rozumeju