@vladqog to ano, ale pokial sa tak rozhodne moja partnerka, respektoval by som jej rozhodnutie, nakolko ona ho bude nosit a ona aj bude znasat vsetky neprijemnosti v nasom veku stym spojene
svoj cin by som lutoval snad do konca zivota a preto vravim, mne by sa to nestalo, lebo viem rozmyslat dopreu a niesom zviera, aby som myslel len na sex
@vladqog napis mi presne cim si protirecim ? snazis sa ma zhodit ale nejde ti to, lebo nemas pravdu povedal som, ze sa mi to nestane, tam sa to uzatvara. A potom som teoretizoval dalej, ze co ak pocuj.. ty si nespajaj moju vieru a cirkev dohromady dobre? pre mna je viera a cirkev ako jablko a ruska oba su sice ovocie, ale predsa odlisne.
tak sa ta este raz pytam, cim presne ? to ako by som mal to dievca mucit tym, ze si ho ma nechat aj keby to bolo maximalne proti jej voli ? to by som ju mal podla teba psychicky znasilnovat tym co jej urobim ak pojde na potrat? si normalny? Ak by ma to dievca malo len trochu rado, tak by si ho nechala, lebo by vedela, ze ju neopustim aj keby bolo zle ako by chcelo!!!! z problemov necuvam ale ich riesim a riesim ich pokojom.
@11 ano, ako krestan nemozem mat sex pred svadbou a ani ho mat pred svadbou nechcem, ja nechcem spavat s dievcatami len pre potesenie a to iste ocakavam od mojej priatelky
@wuttasi ja sa ta nesnazim zhadzovat, len som po precitani fora o Bohu, v ktorom si sa vyjadroval, mal potrebu vyjadrit aj ja... Lebo sa mi zdalo cudne, ze clovek, ktory basni o Bohu, ze je laska a pod a je fakt, ze veriaci, by dokazal tolerovat potrat. Ved to je vrazda, ci sa mylim?
A cirkev a vieru nespajam, a aj by som sa k tejto veci vyjadril, ale isti ludia by ma ukamenovali...
@trdelniiiq usla mi ruka... A nedavam ich dokopy, len som usudil, ze kolega asi bude katolik... A to ze vela parov ma sex pred svadbou mi zily netrha, podlam mna sex po svadbe je totiz picovina (ako cela cirkev), ktoru si vymysleli drbnuti ludia... (rovnako ako to, ze farar sa nesmie ozenit a mat deti a podobne bludy)
@trdelniiiq to by bolo od teba zbabelé keby si sa zriekol dieťaťa a opustil by si ju len kvôli tomu i cez to ju miluješ....keby si ju naozaj miloval prekonal by si snou všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Kazdopadne by sa mi to nestalo
"v prvom rade, by som nechal rozhodnut ju a jej nazor by som plne respektoval a podporoval ju v tom nech by bol hociaky..."
svoj cin by som lutoval snad do konca zivota a preto vravim, mne by sa to nestalo, lebo viem rozmyslat dopreu a niesom zviera, aby som myslel len na sex
tak sa ta este raz pytam, cim presne ? to ako by som mal to dievca mucit tym, ze si ho ma nechat aj keby to bolo maximalne proti jej voli ? to by som ju mal podla teba psychicky znasilnovat tym co jej urobim ak pojde na potrat? si normalny? Ak by ma to dievca malo len trochu rado, tak by si ho nechala, lebo by vedela, ze ju neopustim aj keby bolo zle ako by chcelo!!!! z problemov necuvam ale ich riesim a riesim ich pokojom.
Zistim, ci chce to dieta so mnou vychovavat, ci dokonca zalozit rodinu.
A ak ano, tak urobim vsetko cu budem moct pre to dieta a pre jeho matku.
A cirkev a vieru nespajam, a aj by som sa k tejto veci vyjadril, ale isti ludia by ma ukamenovali...
@trdelniiiq usla mi ruka... A nedavam ich dokopy, len som usudil, ze kolega asi bude katolik... A to ze vela parov ma sex pred svadbou mi zily netrha, podlam mna sex po svadbe je totiz picovina (ako cela cirkev), ktoru si vymysleli drbnuti ludia... (rovnako ako to, ze farar sa nesmie ozenit a mat deti a podobne bludy)