Ahojte, chcel by som sa opytat ci niekto chodil na pripravne kurzy siv. Či vam to pomohlo k tomu aby ste sa dostali na VŠ alebo zvladnem prijimacky aj bez tohto kurz... Chcel by som ist na právo...Tak ci sa to oplati tam chodit..?
ja osobne by som na právo nešla, ale keď v tom budeš dobrý, nie je problém, si myslím.
a k tým kurzom- ja som na ne chodila, učil nás tam doktorant z katedry UK, a teda nám presne dokázal povedať, čo sa vyžaduje, keď sa tam chceš dostať a nemusela som sa potom nejako veľmi učiť na prijímačky, lebo všetko, čo tam býva, sme si prebrali do posledného detailu. podľa mňa také kurzy na škodu nikdy nie sú.
tak mam bud pravo alebo europske studia(medzinarodne vztahy)...ale tam mam obavy z aj na UK, kedze sa tam uci takmer vsetko v anglictine..ani presne neviem ako to tam s tou anglinou je, ci by som to zvladol a tak...
ak už nič iné, naučíš sa vysokoškolskému režimu, t.j. 90 minút vkuse písať poznámky a sedieť a zadku od rána do večera a vypočuješ si mnoho vtipných historiek a spoznáš, akí ľudia ťa asi budú učiť na tej-ktorej škole a aký tam panuje poriadok.........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
a k tým kurzom- ja som na ne chodila, učil nás tam doktorant z katedry UK, a teda nám presne dokázal povedať, čo sa vyžaduje, keď sa tam chceš dostať a nemusela som sa potom nejako veľmi učiť na prijímačky, lebo všetko, čo tam býva, sme si prebrali do posledného detailu. podľa mňa také kurzy na škodu nikdy nie sú.
ak už nič iné, naučíš sa vysokoškolskému režimu, t.j. 90 minút vkuse písať poznámky a sedieť a zadku od rána do večera a vypočuješ si mnoho vtipných historiek a spoznáš, akí ľudia ťa asi budú učiť na tej-ktorej škole a aký tam panuje poriadok.........
ver, že je to na nezaplatenie