Ktorý spevák/čka podľa vás stojí ,,za to"? Páči sa vám slovenská hudobná produkcia? Máte niekoho obľúbeného? Aký máte názor na slovenskú hudbu? Vyrovná sa zahraničnej?
slovenčina nie je extra vhodná do pesničiek. To, čo v angličtine povedia 2 slovami v slovenčine vyjde na 2 vety. Preto ma to asi nebaví. Nie je to také rytmické, odfrázované...
týchto si vypočujem vždy rada ...a myslím že časom sa vyrovnajú niektoré kapely aj zahraničným... ale že by bol dáky spevák alebo speváčka na takej úrovni si nemyslím na sk.. možno tá Celest ale ju moc za Slovenku nepokladám
najradšej počúvam slovenskú hudbu.. škoda, že zrušili rádio Hey.. ale na Vive chodí Česko slovenský vííívar a to sa mi páči
aale inak Poleic, Hex, Horykýže, Ine kafe, IMT Smile, Pehu som mala rada, Januárové prekvapenie milujem (ale to asi nepoznáte , Cliche, Hudba z marsu, Ska-pra šupina, aaj Gladiator, Tublatanka, rada mám Petra Nagya, Haberu, aa milujem Mira Žbirku aa milujem Bystríka
noo mne sa paci Knechtova,Smatanova,Gladiator (ked este hrali normalny rock) No name,Slize a Galadriel a mozno aj dalsie nechce sa mi menovat ... a Galadriel su urcite aspon na europskej urovni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Ale daju sa aj Hex, Dara, Rytmus, No name.
A slovensku scenu pocuvam najradsej.
podľa mňa sú na slovenskej scéne neuveriteľne dobré veci.
a mám rada Konflikt, Zona A , Smola a Hrušny, Hex, I.M.T.-Smile, ani Slížami nepohrdnem...
a zdena.
a aj duchoň je supeeeer ešte
inú hudbu moc nepoznám ale tak Elán má dobré texty aj Dominika Mirgová ale či môžeme konkurovať zahraničnej o tom pochybujem
aale inak Poleic, Hex, Horykýže, Ine kafe, IMT Smile, Pehu som mala rada, Januárové prekvapenie milujem (ale to asi nepoznáte , Cliche, Hudba z marsu, Ska-pra šupina, aaj Gladiator, Tublatanka, rada mám Petra Nagya, Haberu, aa milujem Mira Žbirku aa milujem Bystríka
a potom také záležitosti ako Voice Of Horse, Lostinmind, Downhill, Paranoid, Zoči Voči...
celkovo to u mňa vždy závisí od nálady..ale tieto veci si vždy rada pustím
Ináč by som si vypočula aj Richarda M. a Janu Kirshner... a nech si vravia, čo chcú, Peter Nagy bol super! No a, samozrejme, Jaro Filip a kol.