Rad by som nasiel ludi ktori su v dnesnom svete povazovani za tych "skaredych". A ich vzhlad ich v dnesnej spolocnosti znevyhodnuje a citia ze to maju tazsie. Rad by som natocil dokument a posvietil si na to ake je to byt v dobe tiktoku neatraktivny.
Misiak, počuj nie si ty náhodou Priekala ? Ved dal si takú Priekalovskú tému o škaredých ludoch... k tomu si tu ako pozerám nový, registroval si sa len včera... ako si sa registroval, ked nefungujú pozvánky ??
@Tequila
Slubujem, že ja som Priekalovi pozvánku neposielal, hoci ma o nu žiadal, lebo som vedel že si to ty ako správca birdzu neželáš. Avšak povedal som Priekalovi o tom, že cez T.Abbafyho som dostal pozvánku, tak zrejme mu napísal a získal cez neho pozvánku....
Podľa mňa je to veľmi subjektívne. Síce som momentálne šťastne zadaná, čiže už sa na také veci príliš nesústredím, na hľadaní krásy v druhých ľuďoch, presnejšie mužoch, ale aj tak viem odpovedať na túto tému = pre mňa sú napríklad atraktívni aj ľudia, ktorých okolie považuje za škaredých/priemerných/obyčajných atď. Často ich vidím svojimi očami, v mojej hlave vyzerajú inak, než sa môžu zdať niekomu inému. Mne sa napríklad nepáči ten obľúbený typ u žien “svetlé vlasy, modré oči” a podobne. Viem to oceniť, ale nič ma na tom nepriťahuje. Pre mňa môže byť príťažlivý tvar nosa, ruky, krk, dokonca aj niekoho obočie alebo očné zuby či lakte. A občas to ani nemusí byť o vzhľade, veľa robí aj šarm, ktorý človek má (a teda či ho vôbec má). Musí to byť pocit a až potom je na mieste vzhľad, pretože každý vidí ľudí veľmi subjektívne. Viem, že moja odpoveď nie je presne to, čo si tu hľadal, ale chcela som tým vysvetliť, že nenájdeš ľudí, ktorí sú škaredí. Nájdeš iba ľudí, ktorí bažia po pozornosti a chcú byť videní. Pretože škaredých zo seba robíme my - Tým, že sa tak vnímame.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
@Tequila
Slubujem, že ja som Priekalovi pozvánku neposielal, hoci ma o nu žiadal, lebo som vedel že si to ty ako správca birdzu neželáš. Avšak povedal som Priekalovi o tom, že cez T.Abbafyho som dostal pozvánku, tak zrejme mu napísal a získal cez neho pozvánku....
prečo myslíš že nie je ?
Ano máš pravdu, písal som mu, a sám potvrdil že to nie je on...