Meriam niečo cez 190cm aa...chcel by som si kúpiť skate a chcel by som sa spýtať či nieje velkosť 7.7 malá na moju výšku...alebo akú velkosť by som si mal kúpiť..
A zvlášť keď neskejtuješ a chceš začať, tak ti je úplne jedno na čom začneš keď budeš väčší profík, potom môžeš šperkovať či ti tie 2 centimetre zvýšia pohodlie jazdenia.
@Leeegit čím je človek vyšší tým horšie keď sa zjebes na skateboarde......
Vyzerá to ľahko ale keď to skusis........... Jednu nohu na skate začne sa tak kyvat do strán potom druhú a celý sa ti tak vysmykne a odleti pol kilometra od teba niekde na cestu a ty budeš mať pri páde nohy nad hlavou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
V časoch keď som skákal sa to neriešilo.
A zvlášť keď neskejtuješ a chceš začať, tak ti je úplne jedno na čom začneš keď budeš väčší profík, potom môžeš šperkovať či ti tie 2 centimetre zvýšia pohodlie jazdenia.
Vyzerá to ľahko ale keď to skusis........... Jednu nohu na skate začne sa tak kyvat do strán potom druhú a celý sa ti tak vysmykne a odleti pol kilometra od teba niekde na cestu a ty budeš mať pri páde nohy nad hlavou...