Tak myslím si že keď budeš trénovať by si to zvládla aj s týmto SK8 ale ak by sa dalo mala by si si zohnať menší ... mne to tiež trvalo kým som sa naučil ollie ale potom som sa učil iné a to mi nešlo tak som skončil
ollie sa da urobit na hocakom sk8te .. nechaj si poradit od kamosov ja som si pozerala tony hawks tricks vol 1 - 2 a tam to ma paradne predvedene a vse vysvetlene ale nakoniec mi kamosi ukazali co a ako ,a od nich som sa to skor naucila ..btw kamosom to trvalo tak 2 mesiace sa to naucit...mne tak 2,5 - pre poriadne ollie a nie len kusok od zeme....kolko uz trenujes?
@janehonda..woow ,tak to by som sa na to uz fakt vykaslala hm jeden kamos mi vravel ze on sa ollie tak naucit ze..jazdil vkuse na maly skokansky mostik , ci co to je ,a na nom to skusal ..pred dopadom na zem ze sa nejak odrazit ..
@4 jj aj ja by som sa na to uz vykaslala len pri skejte ma este drzi nadej ze je chyba v tom velkom skejte...ze ak zozeniem mensi ollie sa mi podari.... ...diki ze sa mi snazis pomoct..
ollie sa naučiš na hocijakom skejte, chyba je v tebe.. veľký skejt môže byť len ťažký, ale to sa dá prekonať, no samozrejme že s menším by to bolo ľahšie.. len treba trénovať, a treba trénovať len s niekym, kto už vie, internet je nahovno
@6 lenze ja nepoznam nikoho kto by v Brezne jazdil...akurat jedneho debila s 8.b lenze s tym sme si uz davnejsie nejako nepadli do oka
a tem skate ma presne 2kila(vazila som to)nevies ci aj taky zdvidnem?lebo inac na nom je napisane Desing C od 50kg do 100 kg...ja som na dolnej hranici vazil 55 kg...
@8 iba 5...naozaj si zacinam myslet ze to je tou velkostou...jeden chalan s nasho vchodu (tiez sa nemame moc radi)ma ten skate akurat...jemu to islo uplne normalne....aj ollie robil uplne normalne..
nohu mam dlhu zhruba 20 cm...skate je dlhy 80 cm... na ten skate by sa zmestili 4 moje nohy..myslim ze v tom je problem..skate je velky a tazky skor by bol pre mojho brata......?
Ja sa akurát teraz učím ollie ... Už mi to párkrát skočilo ,ale len kusok .. ja tiež neviem čo robiť ... ale ked soms a držala u nás pred domom hore takej tyče, tak mi to vyšlo ... možno treba spevniť nohy,bohvie
ahojte. Zaujíma ma jedna vec. videla som video, v ktorom na skate jazdili tak, že mali na hlave krabicu a videli iba vďaka mobilu. Pohádala som sa so sestrou, lebo ona tvrdí, že sa to nedá spraviť. vyskúšať to nevieme, pretože také mobily nemáme a aj keby sme mali, tak by sme ich neriskovali... podľa vás to je možné? rozhodnite našu debatu
fihhaa..tak to znie super ja si myslím že sa to dá spraviť ale potrebuje to veľa cvičení..len tak sa to nedá spraviť že si povieš: poďme na to..určite to aj oni mali naskúšané..tomu neverím že len tak..
Ahojte som zo žiliny a chodím nakupovat do jedneho skate shopu tam vždy dobre poradia a maju dobrý výber dosiek a hardwearu kamoši čo začínali jazdit si pochvaluju
predavači maju aj eshop na ktorom odpovedaju na otázky si myslím že vám radi poradia skúste sa opýtat skate shop » www.volcomstone.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a tem skate ma presne 2kila(vazila som to)nevies ci aj taky zdvidnem?lebo inac na nom je napisane Desing C od 50kg do 100 kg...ja som na dolnej hranici vazil 55 kg...
Đ nenaucis ma skejtovat???
tu je spomínané video:
predavači maju aj eshop na ktorom odpovedaju na otázky si myslím že vám radi poradia skúste sa opýtat skate shop » www.volcomstone.sk/...
Tu je video o čom hovorím