preco to niektori neustale robia??? sak sme kazdy iny a jedinecny tak preco zovseobecnovat s tym ze no mozno existuju aj vynimky...ved pristupujte k cloveku ako k osobe ne ako vzorke z davu a neodsudzujte podla veku, pohlavia, stylu atd...
Ja plne súhlasim. Tiež sa mi to nepáči. Aj keď občas nechtiac robím to isté. Snažím sa tomu vyhýbať.
A barculiq myslím že teba ostatní súdia podľa toho ako na nich pôsobíš. Nie podľa škatuľkovania. Ty si na Birdze ojedinelý zjav. Nezapadáš do žiadnej kategórie
24. momentalne nie ale keby ho vsimas uz dlhsie tak vies ze v kazdej diskusii v kt je vyjadruje ten svoj primitivny nazor...tak som chcela predist tomu aby sa tu zas realizoval
áno všímam si ho už poriadne dlho. Viem, že príliš škatuľkuje. Ale touto diskusiou ho nezmeníš. Jediné, čo môžeš urobiť je, presvedčiť ho, že si inteligentnejšia ako si myslí. Ale týmto to veľmi nedokazuješ.
33. lol pokial viem som ta neurazal ani neskulkoval s tebou som si v diskusii pisal velmi davno, ked ma isti uzivatelia v mojom veku zacali brutalne urazat a zhadzovat
36. kedy pochopis ze tu nejde o mna a o teba ale o to ze ked si kazdy bude pisat ze vsetci chlapi su kokoti a chalani zas ze vsetky baby su kurvy a podobne tak kam sa asi dopracujeme?
38. ja nepisem ze vsetky baby su kurvy...pokial viem pisal som z mojich osobnych skusenosti ze vacsina bab pod 17 su nevyzrete kurvicky...to som pisal len podla bab co poznam cize NR, ZM a okolie...tam som nezaradoval baby co neznam chapes
39. ale tu nejde o to, ze urazas niektoru z nas konkretne.. tu ide o to, ze vsetkych zadelujes do skupin podla veku, pritom ty sa spravas na svoj dost primitivne.
42. ja ho urazam??? fuuu no toto je huste tym ze si nieco myslis a dusis to v sebe myslis ze ti to pomoze? ked nic ine dam to zo seba von a nech si on o mne mysli co chce to je mi suma fuk...a na to ze ho nenavidim tiez neviem ako si prisla...domyslavost je zla vlastnost
47. ved kazdy mame vlastny nazor...kvoli mojmu subjektivnemu nazoru som akoze zly alebo neinteligentny? ved keby mame vsetci an vsetko teky isty nazor to by uz len vypadalo...
46. Všetko sa dá povedať dvoma spôsobmi. Vyzeráš, že si rozhodne nezvolila tú diplomatickú formu. Priliš ťa to rozčuľuje. Prečo ho neignoruješ ak ti vadí?
51. tieto nazory som vyjadroval v diskusiach typu laska a vztahy kde zakladaju temy hlavne mlade naivne baby 14-16 rocne...ako sorry ale ked vidim taku temu a este od fake nicku si neviem pomoct si z nej spravit srandu
52. a ked mi vadi skatulkovanie mala som to tiez odignorovat a nezakladat vobec tuto diskusiu ze...inak toto je debata na dlho a ja sa idem venovat prijemnejsim cinnostiam takze pa a pi
63. ja viem ale este sa nenaslo dievca ktore by ma presvedcilo o opaku
64. este si zabudol dodat ze hip-hoperi a ti co pocuvaju techno a pod su fetaci ...ale vazne nos tymi emakmi je to uz fakt moc...uz sa to aj mne prestava pacit...a nahodou metalisti su super ludia tych par co poznam su fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
ale ked ich to bavi..nehaj ich v tom..
A barculiq myslím že teba ostatní súdia podľa toho ako na nich pôsobíš. Nie podľa škatuľkovania. Ty si na Birdze ojedinelý zjav. Nezapadáš do žiadnej kategórie
inak kam potom radite mna?
a naposledy som ti napisala ts ci si nieco pisal lebo mi sekalo birdzu..a ziadna dalsia ts mi od teba neprisla..
sorry viem ze to bolo od veci
ako to škatuľkovanie mi nevadí vadí mi skvor toto:
metalisti su feťaci
punkáči sú feťaci
emaci sa režu
čiže keď niekto spadá pod nejakú subkultúru automaticky dostáva podobné narážky na svoju osobu
dobre som sa vyjadril? lebo nejako mi to nemysli
64. este si zabudol dodat ze hip-hoperi a ti co pocuvaju techno a pod su fetaci ...ale vazne nos tymi emakmi je to uz fakt moc...uz sa to aj mne prestava pacit...a nahodou metalisti su super ludia tych par co poznam su fajn
minimalne v 20 prispevkoch som bola malou mestskou kurvou..povzniesla som sa nad to a teraz ta mam dokonca v priateloch..no nie som tupa?
70.tak kvoli 10?to tiez nestaci..