Neznasam ked niekto povie ze vsetci co pocuvaju metal su satanisti, ze ak niekto povie co pocuva hned ho zaradia medzi nejaku skupinu.. a vsetci "musia" vyzerat presne na to co pocuvaju. Ak hip-hop nos velke tricka a siltovkty ak metal bud cierny ak regga
aj tak tu budu len hadky ja pocuvam hlavne rock a obliekam sa normalne ziadny styl....styly sucks podla mna...ale tak je to ze vsetci co maju cierne saty, vlasy a piercingy su uz podla niektorych vraj EMO...heh mne je to v podstate fuck, ale ludi co poznam a maju nejaky styl su cisti blazni ale aspon nie je nuda
Je to tak! A je to pre mňa nepochopiteľné! Ani sa tu nebudem rozpisovať pretože viem že hocičo napíšem aj tak sa niekto nájde čo zo mnou nebude súhlasiť. Slováci to už majú jednoducho v krvi. Musia sa do toho druhého starať a musia toho druhého provokovať. To je slovenská mentalita. Keby sme sa nehádali na hudobných štýloch tak by sme sa hádali na niečom inom (aj sa hádame).
@6 tak vies ked sme boli 1000 rokov utlacani tak si slovaci museli nieco vymysliet, nemohli stale len robit na poliach pre madarskych panov co ich bili po hlavach
Podla mna je stylove uz teraz nebyt stylovy teda .....no to je jedno....ako sa mam obliect ked mam rada z casti rnb z casti rock a punk a inak asi indie a numetal? teda pocuvam aliciu keys a podobne,potom dajme tomu ze blink,linkin park aj avril v podstate, billy talent a ked sa najdu tak aj dobre soundtracky...? hmm?
omdž toto ja nepochopim aj keby som po ulici chodila hola co koho to ma zaujimat..a ne to este ked mi daky geno je.e do stylu, alebo kaze sa mi podla muziky obliekat aby som bola prava "rockerka"..
Podla mna viac zalezi na tom, co o tom vies a co sa ti paci, v co veris, ako co mas oblecene Ked sa ti paci cierna, nos ju... ked sa ti pacia "gacati" tak si aj ty take rifle kup... boa ved neni to jedno? Ja pocuvam vsetko(teda okrem metalu-bez urazky ) a to sa mam akoze dneska obliect na punk, a zajtra na hip-hop? to je hlupost, ved sa obliekaj a pocuvaj si co chces... ja som so skatulkovanim prestala... ale nemam rada p*ckov, ktori maju neuveritelne huuusty styl a kkt o tom "svojom" vedia To sa len dost smejem Radsej sa bavte o ekologickych problemoch, a ne o tomto Ale hudba jednoznacne 4EVER! Ako je to cele odveci, ja uz ani neviem co pisem, ale to je vsetko uuplne v pohode Hlavne sa nezakoktat pekny den trudi
Myslim si, ze je dost neprirodzene sa zaradovat do stylov. Nemusim sa predsa obliekat podla toho, co pocuvam. Obleciem si predsa to, co sa mi paci. Vsetky tie styly su onicom. Clovek sa snazi byt ini ako ostatni, a tym sa este viac zaraduje do davu.
Škatuľkovanie škatuľkovanie zo všetkych stran škatuľkovanie do piči. To slovo sa stalo strašne komerčným A nevidim vyznam v tejto teme, je to len ďalšia variacia toho čo tu bolo už x krat
Ach, jaj. Neznášam škatuľkovanie už len preto, lebo sa mi zdá, že v dnešnej dobe je to veľmi populárne... škatuľkuje sa podľa veku, podľa hudby, podľa obliekania... čo je toto za stupiditu? Niekto má 15 a hneď ho všetci hádžu do škatuľky- naivná puberťáčka. A úplne najväčšou blbosťou je škatuľkovanie do štýlov. Predsa sa nebudem riadiť podľa nejakého štýlu a počúvať určitý druh hudby, alebo sa obliekať dajme tomu len do čiernej farby, lebo mi to "hovorí" nejaký štýl. Predsa si kúpim a oblečiem to čo sa mi páči a nebudem sa obmedzovať... všade naokolo je mainstream ×_× Tieto veci sa riešili 100 krát, ale nedalo mi nezareagovať.
ludia su natolko hlupi, ze potrebuju mat vsetko pekne zaskatulkovane podla pravidiel, ak niekto povie, ze ja pocuvam vsetko tak automaticky je taky a taky, ze to sa neda musi pocuvat len punk abo len hip hop. prave kvoli tomu, ze niektori nedokazu pochopit to, ze aj ked ten pocuvam punk a ten hip hop mozu spolu fakt dobre vychadzat. naco si nechat riadit zivot a priatelov tym, kto co pocuva, kto ako je obleceni.
no ja zboznujem roznu hudbu,ale obliekam sa podla nalady...nech ma kazdy svoj vlastny styl...ja mam napr. novu tasku ala bob marley,k tomu cierne rifle,cierne tricko,sedy sveter,lebku na krk,mam kucerave vlasy s cervenym melirom a zelene nechty,na prste mam prsten so zelenou jastericou a uprostred cela velky je*ak...a ostatnych nech je hovno do toho jak vypadam...ma absolutne netrapi,ze mi niekto povie,ze som satanistka,ked nie som....a aj tak sa stale niekto najde,kto ta bude chciet zaradit...mozno preto,aby sa sam odlisil...ale sam sa odsudzuje medzi tie dnesne skatulkovacie typy...neznasam vzory,kazdy nech je vzorom sam pre seba,tak nebudem niekoho kopirovat predsa...ooooomg.. howk bratia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
prezentujte sa ako chcete, len už nezakladajte tieto fóra...
mne je jedno kam ma zaradia, hlavne viem ja čo som a čo nie som... resp. som nič a to mi najviac vyhovuje...
» www.birdz.sk/webka/greenhorn...
Dlhe vlasy rock, slamak folk, oblek k tomu jazz.. to by vyzeralo ^^
na jeden styl platia znaky.... hiphop, rap - ... no comment