Ahojte. Mám dilemu. Už rok som zaľúbená do môjho kamaráta. On ma najprv nemal rád lebo pri ňom som sa hanbila a nebola som sama sebou. Teraz je ten vzťah zase super lebo už sa ho nehanbím som pri ňom taká aká som a on ma má takú rád. Vždy som chcela čosi
Len ono, je aj mnoho ludi, ktori boli vo vztahu, nepodarilo sa, no napriek tomu ostali priatelia aj nadalej (pricom boli priatelia aj predtym). Sam poznam take 3 pary, minimalne. Teraz napriklad maju obaja inych partnerov ale dalej sa kamaratia a v pohode spolumvychadzaju. Zavisi to aj na samotnych ludoch.
@trdelniiiq ja takých nepoznám, takže prepáč, hovorila som len z vlastného pozorovania. myslela som že také niečo nie je možné. ale hej, samozrejme, ide o to aký človek je
Keďže sa len teraz rozišiel s priateľkou tak mu daj čas, určite teraz nemyslí na iný vzťah, buď mu teraz oporou, pomáhaj mu, buď jeho najlepšou kamarátkou, a po časa keď už bude z toho von si možno aj on uvedomí že ťa ma rad viac ako kamarátku, a ak sa do teba nezaľúbi tak si nekaz priateľstvo, lebo ak by si mu povedala že ho ľúbiš a on teba nie tak už by to nikdy nebolo také ako predtým
@trdelniiiq no pretože keď máš najlepšieho kamarata alebo aj dosť dobreho... a začneš si sním... láska potom opadne a kamarátsvo zanikne
nebolo by ti to luto? .. okéj, možno povieš že "ved kamarati možu ostať" ... ale sám vieš ako to býva nie? všetky zážitky, všetko.... nič už také nebude.. no mne by to zato nestálo..
@trdelniiiq ved práve že podla seba hovorím :/ .. a lutujem to velmi... ale tak máš pravdu...aj ja poznám jeden taký pár... teraz su velmi dobrý kamaráti.. ale tiež si myslím že to závisí potom aj akí tí ludia su a ako ten vztah ukončili nie?
@veronca17 Krista ved mas 14 rokov. Vravis, akoby si bola 30 rocna zena s bohatymi zivotnymi skusenostami ja by som to, co si zazila, ani nejakym vztahom nenazyval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Koľko mal vlastne rokov? Teda má.
nečítaj knižky a časopisy pre teenagerov, lebo potom z toho vzíde takýto blud.
nemysli na to, že by sa niečo mohlo pokaziť ak by sa niečo stalo
však keď mal babu, tak si nemyslím, žeby celý ten čas čo s tebou šiel von alebo čo, rozmýšľal nad tým, že bude s tebou chodiť......
existuje priateľstvo, bez toho aby si miloval toho človeka
ale neexistuje láska bez toho aby si dotyčného nepovažoval aj za priateľa.
lenže ak máš priateľstvo a nakoniec do neho prihrnieš aj lásku a tá odíde, nezostane ti nič, lebo ak raz bolo niečo viac, nebude stačiť už menej.
neviem či som to napísala zrozumiteľne, ale v mojej hlave to dáva dokonalý zmysel
Len ono, je aj mnoho ludi, ktori boli vo vztahu, nepodarilo sa, no napriek tomu ostali priatelia aj nadalej (pricom boli priatelia aj predtym). Sam poznam take 3 pary, minimalne. Teraz napriklad maju obaja inych partnerov ale dalej sa kamaratia a v pohode spolumvychadzaju. Zavisi to aj na samotnych ludoch.
nebolo by ti to luto? .. okéj, možno povieš že "ved kamarati možu ostať" ... ale sám vieš ako to býva nie? všetky zážitky, všetko.... nič už také nebude.. no mne by to zato nestálo..