@nats Jasne a teraz ich nedám na seba ani zaboha, lebo nie som ovca! A najväčší hipster je môj dedko, lebo ten mal už zamlada presne také okuliare s hrubým rámom aj bicykel, aké dnes majú všetky cool kids
ale viem, že v nejakom stredovekom zázname, neviem, či nie severskom, sa spomína nejaký bojovník, čo si tak potrpel na módu a úzke gate, že keď ho ranili do nohy a potom ho chceli ošetriť, mali problém mu ich vyzliecť
Škoda že sa zas nenosia nasravacky. Aspoň by ma celú cestu autobusom neoblazoval pohľad na nieci d*ck a zarezané vajcia v nejakých legínach či čo to mal ten chalan na sebe...
mne osobne sa to páči na chlapoch s chudými nohami, keď v tom majú napratané lýtka a stehná, že to vyzerá, že tie rifle každú chvíľu prasknú, tak to neni až tak pekné.
Nepáči sa mi to, nevadí mi to. Tak či tak, neviem si predstaviť môjho chlapa (=bežného chlapa s normálnou, nie vychudnutou postavou) v skinny nohavicoch, veď by ho všetko tlačilo a vyzeralo smiešne
Mne sa to vrcholne nepáči, keď som bol vo Švédsku to bolo hrozné na chlapoch ja som nevedel kto je teplý a kto nie je, nič proti homosexuálom, ale nepáči sa mi to na chlapoch....chlap má byť chlap, voňať po dvere
Mne sa to vždy veľmi páčilo a je to určite lepšie ako nohavice tesne tesne, že chlapovi nepadnu zo zadku, že držia len nejakou tajnou vesmírnou silou. Som dúfala, že práve toto už vyšlo z módy
Ukaz jeansy priatelke, nech sa vyjadri Mne osobne sa tato moda nepaci, ale to v tomto pripade nie je dolezite. Dohodnite sa, co vam dvom bude vyhovovat.
tak super "super skinny" a "skinny" je rozdiel....tie čo si poslal sú super skinny a mas tam obtiahnute stehná,lýtka a vyzerá to jak legíny-podla mna hnus....ale vieš kúpit aj skinny ktoré až tak nepriliehajú na telo,len sú zúžené celkovo.
Ja osobne mám jedny skinny a nosím ich rád kvoli tomu,že neodstávajú dole pri topánkach,lebo to nemám rád moc.A tieto skinny jediné kde priliehajú na telo sú lýtka.Ale tak je pravda,že tu v Londýne je ovel väčší výber velkostí a strihov,tak neviem či také nájdeš na svk
slim rifle su hovadina jak traky. riflovina je zly material na tento typ nohavic, je prilis tvrda a neprisposobiva. mam viacero takych nohavic, no vsetky su z volnejsich materialov, cize sa v tom da hybat a tiez sa po par vypraniach trocha uvolnia, cize to nevyzera ako leginy. mam aj jedne slim rifle, ale nenosim ich prakticky vobec, lebo je to zloba. za prve je to fakt extremne nepohodlne a za druhe si v tom pripadam, akoby som chodil nahy.
špiny poniektoré tuná pičujú na všetko
keby si sa pýtal na voľnejšie rifle, tak by si každý robil piču, že či nechceš k tomu plienku, do ktorej budeš srať popri chôdzi.
Nos čo sa ti páči a v čom sa cítiš dobre Ja v teplom počasí nosím mierne zvonové čierne rifle, lebo sa v tom cítim dobre a viac sa to hodí k mojej postave ako obtiahnuté. A je mi jedno, že sa to momentálne nenosí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
mne osobne sa to páči na chlapoch s chudými nohami, keď v tom majú napratané lýtka a stehná, že to vyzerá, že tie rifle každú chvíľu prasknú, tak to neni až tak pekné.
&ved=0ahUKEwiM87GHlY_SAhWBrSwKHTLrA5oQ_AUIBigB#imgrc=WLp6OOuBxdQN1M:" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.com">» www.google.com/search?q=%C5%A1...
Ukaz jeansy priatelke, nech sa vyjadri Mne osobne sa tato moda nepaci, ale to v tomto pripade nie je dolezite. Dohodnite sa, co vam dvom bude vyhovovat.
Ja osobne mám jedny skinny a nosím ich rád kvoli tomu,že neodstávajú dole pri topánkach,lebo to nemám rád moc.A tieto skinny jediné kde priliehajú na telo sú lýtka.Ale tak je pravda,že tu v Londýne je ovel väčší výber velkostí a strihov,tak neviem či také nájdeš na svk
Ak si vysoký a chudý tak to vyzerá super, ale ak nie tak je to odveci. Musíš mať na to postavu.
keby si sa pýtal na voľnejšie rifle, tak by si každý robil piču, že či nechceš k tomu plienku, do ktorej budeš srať popri chôdzi.
Nos čo sa ti páči a ser na názory ostatných.
Ak má mať chlap úzke nohavice tak za mňa niečo takéto skôr:
A v kombinácii s conversami som spokojný