Nepoznáte nejaku dobrú stránku, kde by som mohla stiahnuť druhú sériu Skins aj s titulkami? Mám s titulkami len po 2x04, dalej je to len po anglicky ale ja v angline niesom moc dobrá... :/
2. stiahni si z nejakej overenej stránky príslušný torrent (nechcem ťa ovplyvňovať, ale thepiratebay.se)
3. stiahni si titulky z titulky.com
4. pusti si to v dobrom playeri, ktorý ti načíta tie titulky (nechcem ťa ovplyvňovať, ale VLC)
5. teš sa z toho, že 2. séria je ešte super, a potom to už pôjde do sračiek i keď pri tretej generácii si povieš, že tá druhá (3. a 4. séria) ešte nebola až taká zlá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
alebo si stiahni titulky zvlášť.
1. stiahni si utorrent
2. stiahni si z nejakej overenej stránky príslušný torrent (nechcem ťa ovplyvňovať, ale thepiratebay.se)
3. stiahni si titulky z titulky.com
4. pusti si to v dobrom playeri, ktorý ti načíta tie titulky (nechcem ťa ovplyvňovať, ale VLC)
5. teš sa z toho, že 2. séria je ešte super, a potom to už pôjde do sračiek i keď pri tretej generácii si povieš, že tá druhá (3. a 4. séria) ešte nebola až taká zlá