Nedávno som začal pozerať tento seriál a strašne sa mi zapáčil no dopozeral som 2. sériu kde sa príbeh prvej skupinky uzavrel oplatí sa mi pozerať aj ďalšie...?
dalsie serie su uz o inej generacii, stale je tam Effy, a jej kamarati, a je to tiez skvele, urcite oplati, sice uz to nie je take ako ti predtym, ale aj tak je to perfektne
Mne sa tá druhá nikdy nezapáčila až tak, ako prvá. Hoci taký Cook je výborný charakter... ale žiadnu neskoršiu generation už nepozeraj, tie sú naozaj hrozné.
@obcasnaflegma@wind siedma séria sa bude zameriavať iba na životy Cassie, Effy a Cook-a po tom čo dokončili školu/odišli z mesta, každý z nich bude mať dve hodinové epizódy
z ostatných postáv tam budú asi iba Naomi a Emily, o iných sa nevravelo nič
@hoperwale oó, vôbec som netušila, že to takto bude s tou siedmou sériou.. Effy nemám v láske a radšej sa mohli sústrediť napríklad na Sida, ale inak sa teším
prva generacia ma grady, dej, aj postavy su super....v druhej generacii uz to nebolo ono, postavy su este ako-tak schopne, ale ten dej uz nie je bohvieco...a tretia gen.?...to je uz strasne plytke oproti prvej generacii....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
inak je super,že aj chalan pozerá takéto seriály!
ale tretiu už nepozeraj
z ostatných postáv tam budú asi iba Naomi a Emily, o iných sa nevravelo nič
Vie niekto či už tá 7. séria začala na e4 ?? a kedy to chodí?
Skins Series 7
Aired: Spring 2013
Premiere: "Fire" (Episode 7.01)
Finale: "Pure" (Episode 7.03)
čiže len tri diely asi
» skins.wikia.com/wiki/Series_7...