pubertslatinocelny ti tu bude tvrdit ze to je piesen kingzaba od skupiny chulimanga ale nepocuvaj ho, on to pise vsade, ono je to prerobena jedna skladba od beatles len neviem presne nazov teraz
Ja to stále nechápem. Preboha, veď to musí nájsť každý. Keby si trochu tú pesničku počúvala, nazákladnejšie slová sú it's like that. Napíšeš to do googlu spolu s fanta a hneď prvý link...je naozaj potrebné kvôli tomu zakladať diskusiu?
@matusha No ved práve že ja tie slová skoro vždy prepočujem, takže si to tak ľahko nedám do googlu...Takža ak ti to vadí tak prepáč že som fórum zatažila touto diskusiou...
a ako sa vola ta pesnicka s fanty, co bola ako prva z tejto serie? co isli tipkovia v aute, a zastavil ich policajt a oni mu potom dali fantu. to bola taka dost melodicka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@matusha No ved práve že ja tie slová skoro vždy prepočujem, takže si to tak ľahko nedám do googlu...Takža ak ti to vadí tak prepáč že som fórum zatažila touto diskusiou...