@method čítal som, že v niektorých skladoch sa pracuje na elektrických vozíkoch a niekde vraj na ručných a vozia sa aj 700 kg palety myslím, že to je docela dosť ak zoberiem do úvahy že nemám 100 kg
@padre557 Mam 65kg a 450kg paleta na paletaku nebol az taky problem. Ak to vozis len na rovinke tak da sa to zvladnut, len treba sa najprv do toho poriadne opriet a potom brzdit uz par metrov dopredu
praca s paletakom neni tazka aspon pre mna nebola ... ja som paletu vyssiu nez ja musel tahat v uzkych chodbach .. vzdy si nadbehnut v zakrute aby som presiel a taktiez som tahal z kamiona tazke palety kde bol dole zjazd a musel som to ubrzdit inak by ma to pripucilo o stenu ale nwm aka je praca v anglicku v skladoch .. tiez by ma to zaujimalo . .aj ako sa tam dostat .. kedze agentury na svk co som si hladal .. tak ziadna mi neprisla doveryhodna a na kazdu som nasiel negativne recenzie .. :/
@enemy11 to je tiež pravda ale väčší problém je asi vytvoriť si účet v banke lebo tam žiadajú doklad o bývaní a doklad totožnosti
a doklad o ubytovaní je dosť ťažké zohnať
Caute ludia, mam 21 rokov a tohto roku by som co najskor chcel skusit pracu v zahranici, kedze viem mierne pokrocilo po Anglicky a som 2 roky po skole chcel by som sa troska zdokonalit v anglictine a skusit zivot mimo SR...na internete som si vyhladol ponuky prace slovenskych agentur v skladoch (Superdrug Luton - Universal Consulting, Ocado, Sainsbury`s, TNT, Euro car parts - SUPER JOB, AMAZON - WORX IS, Logisticke centrum Thurrock London - JOB 4U) mate niekto skusensoti alebo nejake informacie o praci v tychto skladoch a s tymito agenturami ? Mam trocha obavy pretoze raz ma uz agentura oklamala ale to bola len praca v SR a preto by som sa necchcel nechat znova oklamat. Slubuju v priemere plat okolo 7£ na hodinu + nadcasy a nocne, co po pribliznych vypoctoch vychadza na nejakych cca 1100£ mesacne. Ake su priemerne mesacne naklady na zivobytie v Anglicku ? Oplati sa mi to alebo je to onicom ? Pripadne by som rad vycestoval aj s niekym kto uz ma skusenosti s pracou tam a chcel by znova vycestovat a skusil to vybavit bez SVK agentury. Pickera som uz robil na SLovensku v DHL takze skusenosti s takouto pracou uz mam. Dakujem Vam pekne vsetkym ktory mi poradia.
@sewik kamarát žije v Anglicku už sedem rokov a hovorí že tam sa dá vyžiť z takého platu aký píšeš úplne pohode a ešte ty aj ostane veľa penazí. Na druhej strane on si varí sám, pretože inak by ho to vyšlo drahšie. Cez agentúry neodpoúča vraj odrbávajú ale s tým už skúsenosť sám takže názor si môžeš spraviť. Najlepšie je vraj ísť na vlastnú päsť ale lepšie je ísť vo dvojici. Len si treba prečítať čo všetko treba spraviť pred odchodom a po príchode do Anglicka.
Čo som počul veľa ľudí začína v skladoch a je tam veľa Slovákov, Čechov a Poliakov. A angličtina stačí na tej priemernej úrovni, pretože tam si ju zlepšíš.
Pridám odkaz kde je veľa užitočných informácií aj ohľadom práce v skladoch: » akodoanglicka.sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a doklad o ubytovaní je dosť ťažké zohnať
Čo som počul veľa ľudí začína v skladoch a je tam veľa Slovákov, Čechov a Poliakov. A angličtina stačí na tej priemernej úrovni, pretože tam si ju zlepšíš.
Pridám odkaz kde je veľa užitočných informácií aj ohľadom práce v skladoch:
» akodoanglicka.sk/...