ja mam nastastie v sebe kus veelkeho flegmatika taakze spostosti neriesim. .teda ja neriesim ani zlozite veci co by som dakedy aj mala ale dako sa mi do toho nikdy nechce ..potom to aj tak dopadne casto ale furt si poviem ze to mohlo dopadnut aj horsie..okrem toho tie veci co mna trapia su oproti tomu co ostatnych take nepodstatne blbosti... zivot je priliz pekny na to aby som sa trapila kvoli debilite inych ludi (pripadne svojej
presne ked uz ma daco trapi ani nie tak moje problemy lebo to mi nepride az take zavazne..ale ked sa niekomu koho mam rada nieco zle stane..(najhosie ze vacsine ani pomoct nemoem lebo sa to proste neda miesat do cudzich vecii)
a ked mam depku alebo nervy taaak sa z toho vyskacem proste pustim si nahlas dobru hudbu a skacem a skacem a skacem jak drbnuta ale aspon to rychlo prejde a skoncim happy a uuuplne vystavenaa
ja sa takisto casto trapim kvoli sprostostiam. ked potom na to pozriem po case tak sa nad tym len pousmejem, ale v tej xvili to jednoducho inak nejde, neviem si pomoct.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale stáva sa mi, že moje veci ma netrápia, ale starosti iných si berem na seba :/ som blbá ja viem... nemusíte mi to hovoriť.
a ked mam depku alebo nervy taaak sa z toho vyskacem proste pustim si nahlas dobru hudbu a skacem a skacem a skacem jak drbnuta ale aspon to rychlo prejde a skoncim happy a uuuplne vystavenaa