caves, som strasne smutna ze ma nezobrali prave tam kde som cela...no co uz, skoncila som dobre pod ciarou, a tak som sa spoliehala ze ak napisem odvolanie tak ma vezmu, no nestalo sa...jedna kamoska mi hovorila ze zvyknu niektorym studentom volat zo skol
ano, mozu ti zavolaj aj ked uz semster zacne. ani mna neprijali aj som pisal odvolanie. ale pisali mi v odpovedi to, ze ked na budci rok poslem znova prihlasku s kopiou toho slitu tak budem mat + co pochybujem. vsak este pockaj. este ked ta nezobrali neznamena, ze te nezoberu ... urcite dake percento pojde inde. a preto sa aj ja spolieham na to, ze este by ma mohli zobrat.
Prislo mi to z KU - odbor manazment, detasovane pracovisko v Poprade. A pre istotu si daj prihlasku na pomaturitne. i ked mne sa na pomaturitne enchce ist ale asi jedina sance. lebo ked pojdes do roboty, tak sa ti uz nebdue chciet odyst s prace.
kasko - ja si nedavam na pomaturitne, na 2 skoly ma zobrali, ale ani na jednu z nich ist necem, no co uz...bude zo mna socialny pracovnik co uz....do roboty sa mi ist vobec nece, ako brigadujem teraz a mam toho plne zuby, manualne pracovat je brutal...v ziadnom pripade...teba nikde nevzali?
Janka 111 ak ti môžem poradiť, na niektorých školách sa robia prijímačky ešte v auguste. Najdi školu s podobným zameraním a prihlás sa na ňu.Vydrž tam povedzme semester a daj si prestup na tú školu, čo si chcela pôvodne. Nielen že máš takto väčšiu šancu, ale uznajú ti aj skúšky za ten semester a nič nestratíš. Robili to moje spolužiačky na výške, ale tie z prírodných vied aChemicko technologickej na SPU. Viem, že to ide na každej škole.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
dik vsetkym za nazor