Stala sa Vam uz niekedy taka vec, že človek od ktorého by ste to najmenej cakali, ktory pre vas znamenal vsetko Vas sklamal natolko, ze ste ho chceli vymazat uplne zo zivota a ani nekomunikovat s nim ?
kazdy po case sklame.. ale ja nie som ten typ kt sa naserie a povie ze uz ta v zivote nechcem vidiet.. castokrat dotycny ani nevie ze sklamal a ked si to neuvedomuje ja nejak nemam potrebu o tom zacat rozpravat a vycitat to tak sa potom clovek cuduje preco mam zrazu taky odstup :ehm:
no keby nebolo toho sklamania tak niesom dnes tam kde som a nemam to co mam a aj cloveka vdaka ktoremu to mam, vtedy mi to ale tak neprislo cez to zle obdobie, ale dnes som stastny ze k takemu sklamaniu doslo.
asi aj podľa toho v čom ma tá osoba sklamala...nie každý problém je vždy skutočne takým problémom, ako sa nám v danej chvíli zdá...ja si zvyčajne zo začiatku od tej osoby držím istý odstup...nechám tomu čas, nech sa mi všetko preleží v hlave a podľa toho sa potom zariadim...robiť nejaké unáhlené uzávery sa mi už párkrát nevyplatilo...naozaj nie každý si je vedomý svojej chyby a potom jediný, kto za neočakávaný "hysterický výstup" s blokovaním a mazaním vyzeral ako cvok som bola ja...dokážem odpustiť, ale nedokážem žiaľ zabudnúť...na to v čom ma niekto sklame si už dávam potom pri ňom veľký pozor, čím náš "vzťah" stráca na istej hodnote...
to zazil asi kazdy ale ked sa pozriem sp5 vzdy som to dako prijal s tym ze nikto ma nemoze sklamat pretoze nemam ziadnu ideu o tom aky je by mal byt sa chovat clovek atd..takze som to vzdy len dako prijal a nechal koniec koncov tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
milovali ma len pre moje peniaze
ďakujem Bohu na nebesiach, že to všetko skončilo a bars som aj chorý, som šťastný
ale teoreticky, stalo sa už párkrát, ale vždy sa to nejako "zocelilo"
lebo obvykle sklamal tým že prestal reagovať, odpisovať, blokol/vymazal si ma, takže som nemal dôvod chcieť ho vymazať a nekomunikovať
a skôr tak asi sklamávam ja, tým že nespravím niečo o čom som nevedel že je odo mňa očakávané.
čo sa divíš, veď ľudia väčšinou ľudí milujú len pre ich pozitívne vlastnosti