po silvestry ma opustila priatelka lebo som k nej bol vellmi dobry.toto mi povedla na rozlucku a odisla.predtym mi este hovorila ze ma stale milujee ale ze ked ostane zo mno uz si ma prestane vazit.ja som chcel pre nu vzdy iba to najlepsie.teraz sa koli t
Dobre absurdné. Ale aj dobre pravdivé. Vo vzťahu k ženám, ale aj všeobecne vo vzťahoch, si musíš zachovať svoju dobrú podstatu, ale zároveň nesmieš zabúdať na to, že si osobnosť. Moja kamarátka urobila so svojim priateľom to isté, pretože vo vzťahu bol príliš submisívny a nechal zaniknúť svoju osobnosť na úkor podriaďovania sa žene.
Ja takúto skúsenosť nemám, našťastie, pretože nie som pestovateľom partnerských vzťahov, preto ti ani neviem poradiť, ako sa z toho dostať. Ale vo všeobecnosti platí, že dostať sa z akejkoľvek krízy pomôže čas.
a nebuď s ňou v kontakte. možno teraz to bude ťažšie, ale zbytočne by si sa iba cítil horšie. čas na napravovani vzťahu (trebárs na kamarátsky) bude aj potom
@Sisska dakujem ti za rady ale ja to neviem.aj dnes som musel ist do parku kde sme zvykli sediet .vsetko mi j u pripomina,neviem s tym prestat potom len pivjem.cas na napravenie vztahu nebude lebo som ju uz videl s inym ale mozno to nebvol jej novy ale len kamarat.spominala mi te ma v praci kolegu s ktrorym sa vie dobre porozpravat takze neviem.neviem si predstavit ze by som snou bol napriklad nadalej kamarat.to neni mozne.musim uplne zabudnut ale neviem,neviem ani spat poriadne len sa zozieram mysleinkou na to ze ma ineho ze mi to ze som k nej dobry poivedlala len tak aby mi nemusela hovorit pravdu.asi som bol pre nu hlupy a skaredy ale mali sme sa radi myslim si
Bratu, máš moje rozhrešenie, ako by sa nič nestalo. Odteraz si môj veľký mackobrat. A tvoj komentár spod svojej fotky nevymažem, pretože komplimenty sa nemažú! Vydrž!
@Radiophonic mno jednoducho povedané ukončil by som svoj život alebo by som zacla sypať steroidy ale ta prvá možnosť je z finančného hladiska finančne menej náročná
si predsa chlap, nepi,daj sa dokopy a chod balit...zdvihne ti to naladu a este aj ona sa mozno vrati k tebe ,lebo pochopi, ze si bol pre nu najlepsi...a hlavne nikdy nesmies prosit a ponizovat sa...mas svoju hrdost a tej sa drz...a baby potom budes odhanat lopatou =:c)
@uchylak a fakt pomoze najviac cas... neozyvat sa jej, zamerat sa na nejake hobby a nezhryzat sa myslienkami, co by bolo ak.. aj ked sama velmi dobre viem, ze je to sakra tazke.
niečo podobné som zažila...chalanovi som pomáhala so všetkým či už škola alebo ostatné veci, problémy doma, vonku atď...vyše pol roka si to velmi vážil, dokonca som niekedy až nechápala jeho skutkom (v dobrom slova zmysle samozrejme). No potom, prestal si to vážiť, rozišiel sa bezdôvodone so slzami v očiach, zmenil sa úplne od základov. Ten s kým som chodila ako keby umrel..a tak to aj berem, radšej. Po 9 mesiacoch po rozchode som konečne prestala sa ním zaoberať lebo mi celý ten čas velmi ubližoval. Nebudem tu rozpisovať ale ten vzťah pretože to je paradox - najkrajší rok v mojom krátkom živote, ale zároveň priniesol tak isto ťažký rok..
Neviem aké to bolo medzi vami silné, ale pokial sa ňou prestaneš zaoberať - nestretávať sa, nepísať si, nepozerať si ju na nete, dá sa zabudnúť aj keď nie úplne..len sa zmieriš s tým, že si s ňou už neni..
veru tak priatelu musis sa schopit, hlavne na nu nemysliet, bavit sa, pobehovat s partiou, robit svoje oblubene cinnosti, zivot je taky...prinasa nam vyhry aj prehry, no po kazdej vyhre ci prehre ide dalej a porazky musime pretrpiet...i ked to mas teraz velmi tazke ale si chlap a mas svoju hrdost, nemoze tvoj zivot stroskotat kvoli jednej zene, ktora si po case prestala vazit tvoje dobro...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja takúto skúsenosť nemám, našťastie, pretože nie som pestovateľom partnerských vzťahov, preto ti ani neviem poradiť, ako sa z toho dostať. Ale vo všeobecnosti platí, že dostať sa z akejkoľvek krízy pomôže čas.
Ach, som jej za to tak vďačný
venuj sa veciam, čo ťa bavia.
rob napríklad aj niečo pre svoje telo (spomínal si, že si športoval? aa! toho sa nevzdávaj ani za nič)
ze napises prave ty som necakal ale dakujem.a nehnevaj sa za ten vcerajsok za to co som ti popisal pod fotku a vymaz too prosim
a drž sa!!!
a ako dlho ste spolu boli vlastne?
Blahoslavení trpiaci! Blahoslavení skrúšeného srdca? Blahoslavení kajúcneho srdca!
Bratu, máš moje rozhrešenie, ako by sa nič nestalo. Odteraz si môj veľký mackobrat. A tvoj komentár spod svojej fotky nevymažem, pretože komplimenty sa nemažú! Vydrž!
A čo? Skántril by si sa? Nerozumiem ti môj zlatý.
@Radiophonic rad som ze sa nehnevas aspon mylsim ale tien komentar si radsej vymaz prosim
@uchylak a fakt pomoze najviac cas... neozyvat sa jej, zamerat sa na nejake hobby a nezhryzat sa myslienkami, co by bolo ak.. aj ked sama velmi dobre viem, ze je to sakra tazke.
kazdopadne je to trapne ale čas, čas, čas, čas.....
venuj sa sam sebe...mozno zacni robit nieco, co si vzdy chcel..
hlavne na to stale nemysli..prvy mesiac bude najkritickejsi....ale to zvladnes
Neviem aké to bolo medzi vami silné, ale pokial sa ňou prestaneš zaoberať - nestretávať sa, nepísať si, nepozerať si ju na nete, dá sa zabudnúť aj keď nie úplne..len sa zmieriš s tým, že si s ňou už neni..