Určite si mnohí z vás všimli ž na Birdze sa rozšírila táto choroba. Aj tí čo ju predtým nikdy nemali ju už teraz majú. S niekým sme už aj našli vinníka(Tomáša samozrejme...určite na nás robí nejake vedecké pokusy so sklerózou)Bohužial si už ale nepamätám
skleroza ako taka ano ale ako taka prava nie. proste zabudam na nieco co nepotrebujem a to co potrebujem mam zachovane v archvnom prostredi hlavy. a ked to chcem pouzit tak musim hladat. a skoda, ze sa mi prave v tedy nechce
Pekne si sa z toho vyvliekol ...ale ide skôr o to že napriklad polovica tajnych sprav co mam je o tom že sme aj ja aj druha strana zabudli o čom je reč...ale ja uz som v omnoho horsom stadiu sklerozy
u mna sa to zatial neprejavilo... chvalabohu... len dokedy to vydrzi to neviem.. ale uz zacinaju pisat take TS ze co si sa to pytal/a ... lenze myslim ze to je este len z nepozornosti a nie z toho ze mam nejaku sklerozu... aspon dufam
je to velmi vazny problem, ktory mam aj ja. zial, casto zabudam niekedy aj podstatne veci. to mozno bol aj jeden z dovodou preco ma moja ex nechala... DA SA S TYM NIECO ROBIT?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
dokonca som raz aj zabudla vystupit z vlaku a podobne...