Ahojte, mám 3 mesačné šteňa a všimla som si že jej padlo jedno uško. Vždy ich mala obe hore a teraz to vyzerá ako keby s ním niečo mala, ani s ním tak nepohybuje. Je to kríženec maltezáka s niečim. ***
***Prišla k nám aj rodina, takže tu máme tak 4 ročné dieťa a stále ju naháňa, naťahuje a bojím sa že jej niečo spravil a preto má uško dole. Čítala som, že takto môže pes reagovať na nových ľudí z ktorých má strach. No ideme teraz v máji na veterinu, tak by sme sa spýtali ale chcela by som i od vás vedieť či neviete čo to môže spôsobovať ak niekto z vás má psa alebo sa mu stalo niečo podobné.
najpravdepodobonejšie to má prirodzene a ty si si to len teraz všimla, alebo sa to len teraz prejavilo. Buď sa jej to napraví, alebo bude mať také ucho navždy. Može to mať aj zo zranenia, ale pochybujem o tom, lebo ušnica je z veľmi ohybnej chrupky, takže by to muselo byť dosť vážne a poranenie naspecifickom mieste a to by pravdepodobne bolo aj s ranou. To sa jej tiež buď zahojí, alebo bude mať zníženú pohyblivosť ucha. To že takto môže reagoať na nových ľudí počujem prvý krát, a ak to tak je tak by si mala postupne zvyknúť. Najlepšie bude počkať si na tú veterinu, ona vám už povie konkrétne čo je za tým, ak sa to dovtedy nevyrieši aj samo.
@marjy77 nemá to tak prirodzene, ušká má ako Dobby a teraz má jedno ako labrador (napríklad), je rozkošná ale nehýbe s ním len minimálne,, počula som o tom že si ho môže "zlomiť" napríklad tým že sa schováva stále pod sedačku ako sa toho malého bojí. No počkáme na tú veterinu ale i tak ďakujem za odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty