hm, ak by som mala porovnať vlasy, ktoré sú denno denne vystavené žehličke a iné kulme, tak by som povedala, že zničenejšie budú tie kulmované, lebo drvivá väčšina žien používa kulmu tak, že si tam zaháknu končeky a točia okolo kulmy zvyšok, čím končeky trpia úplne najviac a malo by sa to robiť naopak.
Tú istú otázku som sa pýtala svojej kaderníčky a jej odpoveď znela že kulma je k vlasom trocha šetrnejšia lebo spôsobuje menší šok pre vlasy ako žehlička čo sa teploty týka.
mám aj žehličku aj kulmu, žehličku používam častejšie - no nie každý deň a po jednom kulmovaní sú moje vlasy zničenejšie ako po týždni žehlenia, je to tým, že žehličkou prejdem vlasy rýchlo, zatiaľ čo kulmu musím nejaký čas držať na tých vlasoch...
ale vlasom škodí naozaj všetko a žehličku používam najmä na ofinu, lebo tá robí neplechu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ja napriklad nepouzivam nic skurat sampon..
ale vlasom škodí naozaj všetko a žehličku používam najmä na ofinu, lebo tá robí neplechu