Joj no ja som hrozne škodoradostá, ked sa niekomu niečo stane tak ja prvé čo vždy, tak mu treba ! a začnem sa chichotať, no ale pri takých vážnich veciach ako je smrť... tak to nie......
:-d minule jak sme boli na kupalisku, boli sme v bazéne a vedľa v plaveckom sa na skokanský mostík postavilo také mega tučné dievča tie plavky boli asi tak na 60 kilovu a nie na 120, ešte jak oprotí nám stála chrbtom vyťahovala si ich zo zadku, a keď skočila tak to bola prílivová vlna, škoda že neskočila k nám
fuf naposledy som sa strasne smiala ked sa kamaratka strieskala v meste len tak zo schodov nevedela som prestat a ked mi ukazala doranane nohy brr chudinka moja
no moja kamoska sa obliala ,,zatvorenou,, flasou...drzala ju v ruke a vobec si nevsimla a ani necitila ze som jej ju otvorila...a potom som jej nieco povedala ona zamavala flasou a cela sa oliala....som sa rehlila az som spadla zo stolicky
9. ale take podobne situacie zazivame stale len tak v meste obcas padne vhod taka skodoradost ked sa niekto zacne dusit bagetou a podobne, niekedy samozrejme pomozem ale niekedy sa sama hodim o zem a neuveritelne sa smejem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Tak to bola teda skodoradost