nsjrychlejsie tak ze kaslat naucenie...a najlepsie tak ze si budes rbit nanovo poznamky a par tahakov sa zide tiez...a co je hlavne nestresovat...potom ide seko lahsie
nepomozem xD som natom rovnako xD ak mas testy xD napis na compe tahaciky xD a pritom ako ich budes pisat sa aj nieco dohlavy hodi xD a mas to xD inac neuc sa naco xD pred polrokom je to uz neskoro xD
no ja som tiež pred chvíľou chcela založiť takéto fórum ibaže s menšou výnimkou .. malo sa to týkať iba učenia cudzieho jazyka.. práve sa totiž učím anglické slovíčka a zišlo by sa mi keby som ich rýchlo dostala do hlavy..
toď krízová situáácia...odreaguj sa daj si kúpel a všetkosa uč v pohode na písomke nestresuj spoliehaj sa na seba nie na druhých často sa na teba môže vysrať ....daj si to čo ťa povzbudí a to čo máš rada napr. čokoláda alebo ovocný šalát neprejedz sa aby ti nebolo zle na písomke držíím palčááky
Ja sa najrýchlejšie naučím v strese... Aby sa mi niečo dostalo do hlavy, buď ma to zaujíma a záleží mi na tom (čo sa nestáva skoro vôbec), alebo sa musím báť a vtedy to ide... Skús si spraviť niečo ako ťahák, výťah z textu, zostručnenie a z toho sa uč... Ak to nepôjde, ser na to, viac si spraviť nemohla... Aj tak sa v škole učíme nepotrebné veci.. A k tým ťahákom ma napadol jeden celkom nenápadný s mp3, nahrali sme si tak slovíčka z AJ, slúchatká skryli pod vlasy a pohoda..
Ďakujem všetkym za rady...
ste super...ael envem ci tomu fakt neco pomoze...tak drzte palce ja to dokazem sak nesom glupa...a ke dnao tak to zistim ...ale ne nezistim bo nou nesom...
no mne sa tiez najlepsie uci v noci a na poslednu chvilu.... v noci sa dokazem najlepsie sustredit a ked to robim na poslednu chvilu, tak sa ucim poctivo lebo viem ze nemam vela casu...a ked je toho casu velmi malo, tak si proste pozriem len to co je najdolezitejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ak prepadáš tak si sprav liter kávy lahni si do postele, vypi kávu a uč sa, najlepšie sa učí vnoci, lebo ťa nič nerozptyluje, všetci sú offline atď...
ste super...ael envem ci tomu fakt neco pomoze...tak drzte palce ja to dokazem sak nesom glupa...a ke dnao tak to zistim ...ale ne nezistim bo nou nesom...