MNo pekne dnes sme prvu hodinu nic nerobili lebo je na skole taky bordel ze ani nevedia kto nam ma prist suplovat.Takze cela prva hodina bola o tom ze sme boli v triede a mali sme byt ticho Tak dik.A o uciteloch ktori nam supluju ty kokos ani nebudem hovo
w poslednom case mame straaasne wela rebelantstiew za sebou....ujebana polrocka z matiky...saq ta pica si za to moze sama ked ju neha stole... teraz prdaaak...comka porad myslim ze ece neco bolo
mno ale sak naco budeme opisovat ne?sak ta spina aj tak s dvoma okuliarmi prd vidii ani styri by jej nepomohli a sak ked nejsom prezutaaa a ona sa ma spyta ze preco si radsej nedam slapky ale v teniskach chodim pica!!a to som cierne topanky mala!!!heheh do ujebov
Ufon: ja viem co to je zakladka... neboj. chodil som tam 9 dlhych rokov. a tak strasne rad by som sa na nu zasa vratil, kedze na ZSke sa nikdy netrebalo ucit... maturita na gymku je uz ine kafe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ja mam v jeden den 4x informatiku po sebe. si nevies predstavit ako sa tam neuveritelne nudime... nic sa neprebera, len sa slubuju pisomky.
zajtra tam idem a potom mam do konca tyzdna zasa volno
milujem to tam
Kazde rano, ked idem do skoly sa modlim, aby nam niekto chybal a mali by sme volne