Dnes nabehla triedna do triedy aj som to už aj čakal ze mam menny zoznam kto z nasej triedy fajci a kto pije !! ma to riadne nasralo čo sa ma škola strata co aj robim v piatoq vecer to by sa mali starat rodicia. Nastastie ja poznam toho typka co nas ma sl
hej je to svinstvo a riadne, mala osm riadne nervy ked nam to povedali ze to sleduju...ked ta vidia pit tak mozesmat aj zhorsenu znamku zo spravania...nastastie ja nepijem a nefajcim ale ide o to, ze si myslim, ze do toho ucitelov nic nie je !...
lol..este ked som bola na zakladke, u nas platilo take, ze ak nas ucitelia zbadali vonku po 20:00 bez rodicov, mohli to oznamit rodicom aj skole a mal si z toho problem... a nerobim si srandu, toto hovorim ako fakt..
@9 hej ale v ksole ti za to mozu zhorzit znamku so spravania, to je v tych horsich pripadoch, ale napr. mas pokarhanie atd. ...im je jedno co na to tvoji rodicia, co je onicom
@11 len by skusili by mi dat len pokarhanie taq to by som urobil bordel na gympli v skolskom pordiaku pise iba ze nemame kazit dobre meno skoly niiiic viac takze!a myslim ze nekazime ale vylepsujeme image
@12 nieco take by sa na strednych isto neujalo,ajked ja mam ten pocit ze medzi mojimi spoluziakmi je stale kopa deti co by si zasluzili take sledovanie
sice nepijem nefajcim ale tiez si myslim ze skolu je do toho nic. ved v meste su policajti ti maju davat pozor...z toho mozete mat vacsie problemy. ale preco by mala triedna obsmrdat po meste...to je jak z nejakeho spionazneho filmu
Tak aspon mate veselo. my sme mali zakazane sediet vo vyklade ak ideme poza skolu, ze sadnite si aspon dozadu kde vas hned nevidiet to nas poucovala triedna
@28 a mna uz zachvilu asi dorazi ked si neprestanu tie sedlacky pustat v mobiloch cez prestavky tu maximalne prijebanu pesnicku vianocnu z t-mobilu moze byt niekto tak drbnuty? a to nehovorim a tom jak sa mobilom kazdu prestavku denne fotia s naspulenymi hubami pokope lol
@33 co sa tyka tych songov tak v bratislavskej MHD to zvoni furt u nas v skole skladam playlist ja samozrejme ze slepice co sa fotia alla "kolenacka do huby" tak hlavnimi predstavitelkami su "ušoplesk" a "konska hlava" take dve hoperske pozerky ktore sa kazdemu vesaju na krk a maju nechutne pisklavy hlas, skratka, trest kazdeho muza
@33 to mi daco hovor s tym fotenim..ked im ktokolvek normalny povie, ze je to detinske atd. tak maju trapne reci typu "my nemozme za to ze ty uz si dospela" ...to je o2ci ale neriesim uz, lebo dlho by som v tej skole nevydrzala asi ..alebo zordrbe spoluziak tabulu, pretoze on je velky gangster a potom "aaa, roz*ebal som tabulu, nehovorte nikomu pls" :-!
@35 no snad z toho vyrastu je to fakt ako za trest byt v spolocnosti takych idiotov kazdy jeden den par hodin :/ som rada ked sa ta najprijebanejsia skupinka z triedy zo bere konecne cez prestavku pred skolu zafajcit si len je mi luto ze aj tych par normalnych od nas sa zacina pomaly opicit po tom zvysku...
preco maju deti pit a fajcit? je to spravne. a som toho nazoru, ze by sa mal zakazat neplnoletym vstup do baru a pod. som bol minule s kamaratmi na pivo v jednom podniku a 80% ludi mohlo mat 15rokov a dake to promile... co len z toho bude
@37 tak aj ja som sa sklamal v par ludoch ale je to kazdeho vec, kto, co robi... clovek by si myslel ze uz z toho aj vyrastli... niesom nejaky extremne nezabavni introvert, zabavim sa s kazdim, ale akonahle zacnu viest debaty kto ako kedy hulil a co pri tom zazival... uz mi to ide kapanek cez hlavu... raz, dvakrat sa to da vypocut, je to vtipne, ale potom ked uz vidim ze to je ich jediny zmysel zivota, sa stava s toho otrava... krasne sa da vidiet, ako sa z takychto ludi stavaju trosky a jak klesaju nizsie a nizsie... aspon ja to tak vidim :/
nasa triedna nechce byt vobec triedna ,aj to dava patricne najavo, nezaujima sa o nas a neviem o nasej skole skoro nic(uci tam len druhy rok) je skolska psychologicka pre IB diplomakov... no ale mat ju za psychologa tak asi spacham samovrazdu, ona sa totiz nevie spravat k ludom a nepozna srandu... takze tak
A JA SOm myslel ze komunisti padli pred 20timi rokmi... a spolu s nimi aj STB-aci... kokso toto keby bolo u nas ... ale ja by som problemy nemal, ja anjelik
nás hentak chceli kontrolovať, resp. začali, ale ten čo to robil dostal na kokot, tak, že si pamätá ešte teraz, a riaditeľka sa na to vysrala po pár takýchto incidentoch.
Neda mi nereagovat hned na prvy (0.) komentar. Hovoris, aby sa starali rodicia, ze ucitelov do toho nic. Ale nemyslis si, ze ked 14 rocne soplave decka fajcia a piju, tak rodicia sa asi nestaraju??
Skolu podla mna hovno do toho, dokedy si vonku (kedysi to bolo v skolskom poriadku pevne stanovene, teraz uz neviem), ale "boj" proti cigaretam a chlastu schvalujem.
Ked budu mat decka 18 nech su nadrbane denno-denne, ale v 14tich? Nehovorim, ze ja som bol iny, ale casom som pochopil, ze by mi aj tak nic neuslo keby pockam tych par rokov.
neviem ci ste si niekedy citali skolski poriadok ale je tam zopar haluzovin ako: Ziak reprezentuje skolu aj pocas prazdnin. Musi dodrziavat poriadok. Zabranit poskodeniu na majetku a vela podobneho takze ano skola nam moze kontrolovat zivoty ma na to plne pravo. A suhlasim s tou kontrolou lebo niektory (vacsina) ludi nevie ako sa pije alkohol ze to nie je nejaka voda zo studne.
...no presne toto iste je aj po naosm poslednom rodicku...samozrejme, vsetci drogujeme, pijeme, fumime a fajcime...aaa pangle nas zoberuu...a zatknuu...tak takto strasi nasich rodicov nasa mila triedna...nie, zeby drzala s nami....ale iba pindaaa a intriguje...aaa nezabudame na to, ze rodicia sa dohodli, ze v piatky budu chodit na obchadzku barov a mesta, ze ci ans tam nenajdu....ako toto je uz vazne sila...
ja som na gympli ale nasich porfesorov vidim v piatok volakde zvycajne ja nadrbanych D...takze u nas take nieco nehrozi...
.co sa tyka spoluziakov/ciek tak ti normalni uz odisli ostali tam len moje spoluziacky co citaju macka pusika,ficia na Rihanne a niektorym nehovori nic ani slovo deodorant bohuzial...
zaujímavé ktovie či to nespraktizujú aj u nás miy totiž máme
1)ten zákaz telefónov žejo ou a aby som nezabudla +mp3
2) zákaz maľovať sa a farbiť si vlasy
3)zákazu chodiť z 3 poschodia na 2. a naopak
+ ako čerešnička na torte každý týžden policajná razia so psom
ináč je to úplne normálna banskobystrická škola až na to že náš riaditeľ je absolútny vymaštenec
je to sialenost, ktora je ale jemne aj zakonna. ked ma dokaz tvoj profesor, ze pozivas alkohol, ano, moze to brat do uvahy, avsak sledovanie, cielene, je obmedzovanie osobnej slobody. takze.. neviem... v kazdom pripade si pockaj na VS a tak sa vyblbnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
alebo ste výnimky?
ja som to ešte nepočula...ale keby som už niekam išla, tak si dávam pozor, ne?
nastastie ja nepijem ani nefajcim
prajem im, aby som nedostal dakedy do ruky zbran...
ale na druhej strane by ma asi stvalo, kebyze ma niekto sleduje..ale ja som bola vzdy dobra takze by som nemala problem
A neviem, prečo vždy utekáš pred tým týpkom, keď piješ len kofolu.
ale kedze dochadzam na gymo asi 15 km,tak pochybujem, ze niekto z vedenia by siel k nam a sledovat,ci nepijeme alebo nefajcimee
tak to fajcene nehrozi, to je najvacsi hnus co existuje... ale zasa proti jednemu pivku fakt nic nemam
Ale neviem či práve toto pomôže ako prevencia...
Skolu podla mna hovno do toho, dokedy si vonku (kedysi to bolo v skolskom poriadku pevne stanovene, teraz uz neviem), ale "boj" proti cigaretam a chlastu schvalujem.
Ked budu mat decka 18 nech su nadrbane denno-denne, ale v 14tich? Nehovorim, ze ja som bol iny, ale casom som pochopil, ze by mi aj tak nic neuslo keby pockam tych par rokov.
.co sa tyka spoluziakov/ciek tak ti normalni uz odisli ostali tam len moje spoluziacky co citaju macka pusika,ficia na Rihanne a niektorym nehovori nic ani slovo deodorant bohuzial...
1)ten zákaz telefónov žejo ou a aby som nezabudla +mp3
2) zákaz maľovať sa a farbiť si vlasy
3)zákazu chodiť z 3 poschodia na 2. a naopak
+ ako čerešnička na torte každý týžden policajná razia so psom
ináč je to úplne normálna banskobystrická škola až na to že náš riaditeľ je absolútny vymaštenec