Pred pár dňami, jedna moja spolužiačka poznamenala (parafrázujem) : Život máme len jeden a z toho tretinu sme v škole. Podľa mňa by sme si mali užívať kým sa to dá.
Aký máte na to vy názor?
Podľa mňa je škola dôležitá, aj keď sa musíme drviť celé stran
Toto su tak prijebane nazory... -.-
Ako by si ludia mohli "len uzivat" keby nikdo sa neucil a nepracoval tak by si nemala ani co do huby dat, to co je za logiku ze si len uzivat kym sa da tvl, zivot nie je o zabave, proste bez prace nie su kolace...
To na tu zabavutreba aj vytvorit, vino, aj vsetko...
Bez škôl by bol svet oveľa lepší a ľudia by boli oveľa vzdelanejší. Nútiť ľudí do učenia a nazývať to vzdelávaním je totiž ako hádzať po niekom cukríky a nazývať to jedením.
ach, ako to pvoedat slusne... absolutne s tou tvojou kamkou ci kym nesuhlasim. pre mna osobne proste nema zmysel len tak sa cely zivot poflakovat a nic nerobit. je pre mna dolezite vzdelania a ucenie sa novych veci, rozvijanie osobnosti
Študuj, strácaj čas školou, nemaj vlastný názor, zamestnaj sa, ráno vstávaj do práce a vracaj sa z nej až večer, zomri = sku*vená spoločnosť. Fuck the system.
no napíšem to takto.... školy vznikli kvôli tomu, aby sme sa naučili ráno vstať, robiť čo nám povedia a bezproblémov prejsť do "pracovného" života...
mala som o tom jeden zaujímavý článok ale neviem ho už nájsť
@mielikki take typy ludi robit poriadne nic nebudu. bud skoncia jak zlatokopky alebo budu robit podradnu pracu ako pokladnicku, casnicku alebo upratovacku. mam sice len 23 rokov ale uz je to krasne badatelne na spoluziakoch zo zs a ss ako tie daktore "hviezdy" skoncili : ) oni sa smiali, teraz sa smejem ja : )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ako by si ludia mohli "len uzivat" keby nikdo sa neucil a nepracoval tak by si nemala ani co do huby dat, to co je za logiku ze si len uzivat kym sa da tvl, zivot nie je o zabave, proste bez prace nie su kolace...
To na tu zabavutreba aj vytvorit, vino, aj vsetko...
» www.svobodauceni.cz
» www.google.sk/search?client=s...
PS: Keby si nechodila do skoly, tak by si sa rychlo zacala nudit, a to uzivanie by uz nemalo taku intentivnu chut ako po skuskovom alebo maturite
Som zvedavá, čo bude hovoriť, keď začne robiť
Ale výnimočne s tebou súhlasím
povinná školská dochádzka je 10 rokov a nemám pocit, že by priemerný vek slováka bol 30 rokov :ehm:
mala som o tom jeden zaujímavý článok ale neviem ho už nájsť