Zasadla si na mňa učiteľka, neviem nič zlé som nerobila na hodine, len som "trochu vtipkovala" ale to všetci, neviem čo mám robiť, mám tam 3 trojky z 5min a ostatné len 2, a niaka 1 sa nájde, a ona mi povie že mi dá 3 na polroka, a vie, že vysvedčenie mi
ked mas trojky z 5minutoviek teda z pisomky kde existuje spravna nespravna odpoved ako moze na tebe sediet? ked si mysli ze si zasluzis 3 tak nech ti ju da nech ti to vysvedcenie ide hocikam to aj ja mozem prist na maturu a povedat ze mi maju dat jednotky lebo ma na zaklade znamok z matury beru na vysku
pripadne mozes podat na riaditelstvo ze chces prelozit do inej triedy kde nevyucuje ta ucitelka. a ze ta ta ucitelka znamkuje zle, tebe neznameho dovodu na tebe sedi
aha základka musíš sa vtierať a učiť sa.. jeden recept na učiteľov, potom na strednej radi príjmu aj flašku a iné darčekové veci i keď tam budeš za 3 rád (Aj by som ti povedal, že si p* ale chcem zmaturovať)
ja si pamatam na zakladnej v 4 triede ked som dostal prvu štvorku od takej jebnutej piči mahagarskej vyjebanej,
tak som ju chcel zastreliť na autobusovej zastavke brokovnicou, len mi mama zobrala jediný náboj čo som mal, lebo ostatne som vystrielal na kokotiny do fliaš a pičovín...
som sa raz vrcholne urazila na matikárku, keď mi chcela dať dvojku z milion jedničiek a asi troch dvoják a jednej trojky, s argumentom, že mám šťastie od boha, že viem matikul bez toho, aby som do nej pozrela, ale že sa flákam a nerobím domáce a pod, tak že mi dá dva.
potom som strašne duto sedela na angline s triednou, ona zo mňa vytiahla prečo som zdutá a nakoniec bola jednička z ničoho nič
a to som vtedy jediný krát v živote mala jednotky od vrchu po spodok. prvý a posledný krát v živote
@ouch neni uplne pravda, ja som mal na strednej jednu ucitelku co na mne sedela ale riadne , napriklad s jednym dievcatom sme mali skoro identicku pisomku ja som mal za 4 a ona za 1 a to sme sedeli na opacnych stranach triedy...
alebo najlepsia bola maturita, akurat som dostal to obdobie kde bol aj faust tak som hovoril vsetko mozne potom som sa dostal k faustovy tam sa ma aj na citaty z knihy pytala co sme sa ani neucili, samozrejme som vedel aj tak mi dala spina za 4 aj ked vsetci ucitelia okolo nej sa na nu pozerali ako keby je mechom trestena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ak chces jednotku, tak sa to nauc poriadne
problem solved
tak som ju chcel zastreliť na autobusovej zastavke brokovnicou, len mi mama zobrala jediný náboj čo som mal, lebo ostatne som vystrielal na kokotiny do fliaš a pičovín...
potom som strašne duto sedela na angline s triednou, ona zo mňa vytiahla prečo som zdutá a nakoniec bola jednička z ničoho nič
a to som vtedy jediný krát v živote mala jednotky od vrchu po spodok. prvý a posledný krát v živote
aach staré dobré časy na základnej
alebo najlepsia bola maturita, akurat som dostal to obdobie kde bol aj faust tak som hovoril vsetko mozne potom som sa dostal k faustovy tam sa ma aj na citaty z knihy pytala co sme sa ani neucili, samozrejme som vedel aj tak mi dala spina za 4 aj ked vsetci ucitelia okolo nej sa na nu pozerali ako keby je mechom trestena
Hlavne sa uč, nech je môžeš dokázať, že si šikovná a všetko vieš s prehľadom a nebude mať dôvod, aby na tebe sedela.
"niaka" ..NEJAKA!!
"a ona mi povie že mi dá 3 na polroka" ..co takto sa viac snazit? mozno ta tym chce dokopat k niecomu.
"Stále na mňa žaluje, a pritom nič nerobím!" ..zeby preto?
"Čo mám s tým robiť?" ..uc sa!!
"Už ju ignorujem, len píšem do zošita a nič." ..niet nad to mat sfucane decko v triede.
To väčšinou pomôže