ktorá bola vaša najhoršia hodina ktorá váš úplne nebavila ktorá vás úplne nebavila môže byť kôli profákovi alebo aj iný problém takže začnem neznášam hodinu informatiky s našou profačkou no tie jej výklady nechápem a radšej som na birdze aspon mám dôvod t
fyzika hnus a este ju ucila najvacsia pica zo skoly - zastupkyna...a matika je prijebany, tazky a nezmyselny predmet...mne staci ze viem zakladne prvacke funkcie a trojclenku lebo viac v zivote nevyuzijem ako aj vacsina obycajnych ludi
Ja so mala školu vždy rada, a to, či bol, resp. nebol daný predmet obľúbený, záležalo vždy ( teda aj záleží) od vyučujúceho-to , aký má on sám prístup k danému predmetu a k svojim študentom...ale nikdy som neobľubovala chémiu..ostatné predmety boli v pohode...
Fyziku a matiku a nie preto zeby som tomu nerozumel ale mali sme strasnu ucitelku na tychto predmetoch a cele to zhnusila (ved uznajte ked vyvola 3 ludi za sebou nikto nic nevie da im 5tky povie ze nam 5tky nechce davat a vyvola dalsieho?). Bohuzial tu istu ucitelku sme mali aj na fyzike aj na matike...
Predtym sme na matike mali inu a to bolo v pohode ta vedela vysvetlit, bola fer aj ked prisna - sice som mal 2,3 ale aspon som tomu ucivu rozumel.
na strednej som neznasal NOSku a geografiu, mozno niekedy este dejepis, ale to bolo kvoli ucitelke, mno a na vyske ma najviac dostala fyzika v prvaku a manazerska ekonomia v tretiaku, ani jeden absolutne nesuvisi s mojim studiom, ale ledva som ich presiel...
Geografia kvôli vyučujúcemu a nemčina najmä preto že sa nám tam tí vyučujúci striedali ako na bežiacom páse, väčšina z nich vôbec nevedela učiť a potom keď sme konečne dostali schopnú vyučujúcu, tak tá nevedela pochopiť že sme z nemčiny vymletí...
Inak sa nedá povedať že by som s nejakým predmetom mala zvlášť problém... Napríklad chémia ako taká ma veľmi nebavila, ale labáky z chémie som mala vcelku rada...
fyzika zo zaciatku, ale potom som si nasla zabavku, chodenie na wc-ko, hadzanie papierikov, vykrikovanie po ucitelovi, nahananie, proste ucitel vysvetluje a my si pustame aj pesnicky na mobiloch atd....ak chcete vidiet toho ucitela, kuknute si nick na AZETE paly74 a album MISKO NAS
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
fyzika hnus a este ju ucila najvacsia pica zo skoly - zastupkyna...a matika je prijebany, tazky a nezmyselny predmet...mne staci ze viem zakladne prvacke funkcie a trojclenku lebo viac v zivote nevyuzijem ako aj vacsina obycajnych ludi
a teraz na vysokej mi pije krv agrochemia
Predtym sme na matike mali inu a to bolo v pohode ta vedela vysvetlit, bola fer aj ked prisna - sice som mal 2,3 ale aspon som tomu ucivu rozumel.
Stredna skola - fyzika, nemcina,
inak som mal rad vsetko
Inak sa nedá povedať že by som s nejakým predmetom mala zvlášť problém... Napríklad chémia ako taká ma veľmi nebavila, ale labáky z chémie som mala vcelku rada...
Biologia... nechapem, profesorka este ku tomu vyzera ako kostra :/
Nabozenstvo... toto nikdy nevnimam, furt len spim