no ja mam v počitači lekarsku správu aj s pečiatkou od lekarky už len vytlačiť a dopisať čo cmeme alebo som stale zaspala alebo zabudla ze mame triednicku
Ale keď bolo niečo "treba" tak mi proste bolo zle, od maminy som "vyžobral" ospravedlnenku a bolo ...
A všetko bolo v pohode ... Naša triedna byrokratka by zobrala hocičo s podpisom rodiča, aj keby tam bolo napísané, "ospravedlnťe moje dieťa, že sa ulievalo" ...
to aj náš triedny taký bol, chudák, sme mali najväčšie absencie, nemohol sa srať už s nejakými detailami, ako že mám dvadsať ospravedlneniek toho istého typu
Ked sa mi rano nechcelo vstavat do skoly prisiel som az na 3tiu hodinu , povedal som triednej , ze ked som rano isiel vyniest kos vietor mi pribuchol dvere a ja som musel ist mame do roboty pre kluce , no co zabralo
spoluziak blicoval dva tyzdne a potom rodicom a profke povedal, ze sa rozisiel s priatelkou(ziadnu nemal), bol z toho smutny a preto sa chodil prechadzat so psom vsetci mu to zhltli
Mas len 11, myslim, ze na simulovanie mas este dost casu
A mne osobne dala moja obvodna len tak, kedy som potrebovala aj na dva tyzdne Ale tiez neni na skodu naucit sa ich aj falsovat, aj ked je riziko, ze ti na to pridu a budes mat zbytocne problemy.
Raz som mal velmi debilneho triedneho. Som prisiel do skoly asi na 4. hodinu a som mu povedal, ze som zaspal v buse a som sa zobudil az v Sobranciach (skoro pri Ukrajinskych hraniciach). Mno kym som sa dostal naspat do MI, tak uz bolo tolko hodin. Zozral to aj s navyjakom, ale ten by zozral vsetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A všetko bolo v pohode ... Naša triedna byrokratka by zobrala hocičo s podpisom rodiča, aj keby tam bolo napísané, "ospravedlnťe moje dieťa, že sa ulievalo" ...
Spoluziak napr. ze mu suseda vyberala kliesta alebo ze si musel rychlo vyhonit
A mne osobne dala moja obvodna len tak, kedy som potrebovala aj na dva tyzdne Ale tiez neni na skodu naucit sa ich aj falsovat, aj ked je riziko, ze ti na to pridu a budes mat zbytocne problemy.
blby kolketiv ale to je moja chyba kedy bom sa zobudil na zakladenej tak by som tam nesiel....
a vyhovorky DD kazdy den rano ked meskam na bus komu by sa chcelo vstavat ne