to chcem teda videť, aby naša ošarpaná škola mala pastové okná, keby ich náhodou mala tak by to vyzeralo, strašne a mimoriadne komicky... všetko je tak komunistické...
O takejto vymoženosti sme mohli len snívať! Bola som rada, keď mi nikto nekradol stoličku. Jedno obdobie, každý pondelok ráno, sa mi stávalo, že moja stolička bola z neznámych príčin na chodbe!!
máme uplne vsade co mi je luto pretoze teraz si musime davat vacsi pozor ako ked sme rozbili stare a zaplatili za tabulu skla 200 sk + projektor v kazdej triede + interaktivne tabule + kazdy ucitel ma notebook a luxusne hajzle ale mne sa viac pacila stara rozbita skola kde ste mohli spravit hocico a nikto si to na tom znicenom majetku nevsimol
áno máme plastové teraz nám ich dávali robili nám kompletnú rekonštrukciu školy. je zeleno oranžová s blielymi oknami. heh keď som dnes išla zo školy tak som videla že jedna učiteľka načapala šiestakov ako jedno okno chceli rozbiť a veď to pokarhanie čo dostali im prajem. lebo keď som bola prváčka (piaty ročník) tak mi tí chalani spravili na chodbe monokel.
Neviem, nenapadlo ma pozerat na okna. Vacsinou si len sadnem na miesto a ked zacne prednasajuci svoje predstavenie, mozog na urcity cas vypoveda sluzbu. Ked skonci, tak sa bez slova zdviham a odchadzam. Stav ako po lobotomii. Vsimat si okna, je posledna starost.
@zuzka236 ..no,ale predtým boli staré drevené ...Ta keď mne to nepríde ako plast...máš pravdu,že to nepôsobí ani ako drevo,ale keď porovnám naše plastové okná,plastové okná u babky napr, tak je to úplne iný materiál.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Hlavne že v zborovni si vymenili...