čaute chcela by som sa opýtať či by ste mi nevedeli poradiť ohľadom poplatkov na druhej vysokej škole. Od septembra do januára som študovala na vysokej škole ..z ktorej som odišla..podala som žiadosť...všetky tieto veci som vybavila. Lenže teraz mám probl
Na zapise akurat budes vyplnat nejake papiere a tam sa pytaju, na akej skole a ako dlho si studovala. Tak im to vyplnis, podpises a ziadne ine doklady o tom nepotrebuju (teda u mna to tak bolo, ale mozno len preto, ze obe fakulty patria jednej univerzite). Pre istotu si zober rozhodnutie z tej prechadzajucej fakulty, nic viac. Oni si to poznamenaju a az pride cas platit, daju ti vediet Mne bolo povedane, ze budem platit az treti rocnik a zatial po mne nikto nic nechcel, takze asi hej.
no ja idem z inej školy a na inú fakultu ale dúfam že tak isto to budem mať. A ešte ohľadom tej sumy...tam sa neodpúšťa nič? že ak som študovala v podstate len jeden semester..
@stylish Na novej škole budeš po zápise vypĺňať Čestné vyhlásenie, či si bola zapísaná na súbežné spoplatnené/nespoplatnené štúdium s udaním časového rozpätia. Na základe tohto Čestného vyhlásenia ti vyrúbia v treťom ročníku poplatok za nadštandartnú dĺžku štúdia a žiaľ za celý akademický rok, nie iba za jeden semester.
@stylish neodpusta sa nic z toho pohladu, ze si studovala len jeden semester. stat ti platil dva pokial to dobre chapem ale mozes poziadat o odpustenie casti skolneho napr. ak preukazes, ze mas nejake socialne nevyhody atd., vsetko sa to da zistit na nete na stranke skoly
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov