Neviem ako u vas ale u nas na skole musime na hudobnej spievat pesnicku akoze superstar. Chcem vas poprosit ci by ste mi nevedeli neco jednoduche a slovenske ( alebo ceske )poradit. A prosim blbe komenty si nechajte pre seba.
tusim ked som bol ale piatak tak sme museli na konci roka tiez kazdy spievat ze aby sme mali znamku aspon jednu lebo cely rok sme cez hudobnu chodili na pocitace cize sme ani hudobnu nemali
Keď si spomeniem ako som ja vytrollila v šiestej triede našu učiteľku hudobnej tiež na tomto školskom superstar som dala takú pesničku že skoro odpadla ,pre pretože po celej škole sa vedelo a vie,že som chodila po speváckych súťažiach,dilong star,kakao star a mrte iných blbostí mini talent show ... a mrte som toho povyhrávala doteraz som na to hrdá ...
My sme také povinné spievanie mali dva krát Raz nás učiteľ hudobnej nahrával na kazetu dokonca To sme všetci spievali vstávaj Hanzo hore a pec nám spadla A druhý krát sme mali spievať v dvojiciach(trojiciach) a to sme spievali Zuzanu Smatanovú-Tam kde sa neumiera
To sme mali naposledy na ZŠ v druhej triede, spievala som Po nábreží koník beží, postúpila a vyhrala ružovú tamburínu . Bola to natoľko traumatizujúca výhra, až to malo účinok - odvtedy zásadne nespievam pred porotou .
Ale pieseň sa osvedčila, takže jednoznačne.. daj na odporúčania, možno vyhráš tamburínu! Nevadí, že je to duet. (Pár dní) to zvládneš .
@mcvpn narážala som skôr na @3 a @7 ..myslím,, že vela ludí čo sa pohybuje na hudobnej scéne by to nedokázalo zaspievať ..ale v školskej superstar sa to isto ujme!
aj my sme mali na zédeeške superstar ja som dva krat postúpila a potom som šla na strednú takže kkt z toho. prvy krat si nespomínam už čo som spievala ale druhý krát Verona-náhodou trapas
ved daj si na nete nejaký slovenský repertoár a možeš si vyberať
@veroniques ale ak to bolo myslené fakt vážne ako si to ty pochopila, tak potom je to dosť zlé však sa spýtajme.. @lowinqa@3 bolo myslené ironicky však?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
a to akože nepoznáš žiadnu slovenskú pesníčku? O__o
nechapem preco robia taketo povinne "akcošky", nie kazdy sa rad predvadza a je stredobodom pozornosti
ja teraz musím ísť na nemeckú pičovskú súťaž spievať pesničku ktorej slová sa nenaučím ani do konca svojho života.
no uznajte kto vymyslel aby sa spievalo po nemecky-.-
Teraz,kebyže mám niekde niečo spievať tak ...
» www.youtube.com/watch?feature=p...
Dúfam,že to milý birdz dojebeš,hlavne ten druhý link ... *-*
Ale pieseň sa osvedčila, takže jednoznačne.. daj na odporúčania, možno vyhráš tamburínu! Nevadí, že je to duet. (Pár dní) to zvládneš .
argument level 5500, dakujeme
snažila som sa len odľahčiť situáciu
Btw @5 oceňujem aj ja
ved daj si na nete nejaký slovenský repertoár a možeš si vyberať