Čaute, budem prváčkou na strednej škole a neviem sa rozhodnúť medzi školskou taškou alebo taškou cez plece. Čo by ste mi poradili ? Kúpila by som si aj obidve , ale nebudem zbytočne vyhadzovať peniaze .
Obyčajný batoh je najergonomickejší a najpraktickejší. Pre človeka v raste je to asi najlepšia voľba (tašky cez plece zvyknú robiť problémy s chrbticou) Výber je dnes oveľa väčší, než pred pár rokmi.
ja som celu strednu chodila s nejakymi kabelkami alebo taskami cez plece a ked boli trochu tazsie islo ma urvat, kup si uplne nejaky jednoduchy a nie prilis sportovy batoh a ked budes potrebovat menej veci, tak chod s kabelkou ktoru urcite mas..
v prvom ročníku som mala plecniak.. ale potom, keďže som bola na intráku som nosila už karisblok a v priemere jednu knihu (ktorú som aj tak nechávala v šatni) takže som chodila s malou kabelkou alebo malým ruksačikom..
ale ako píše @5
Urcite praktickejsi je batoh, osobne som nosila velku napraskanu kabelku (napraskanu vecami nesuvisiacimi so vzdelavanim tbh), lebo ked nosim 97% casu suknu a podpatky, tak by som bola ringla lvl 80 s batohom
lol.. naposledy som videl dievca so skolkskou tasko v piatom rocniku.. neviem ako to je inde, ale u nas na strednej nosia dievcata len kabelky.. maximalne nejaku tasku cez plece raz za cas
Podla toho ci sa chces ucit , mat vsetky knizky a zosity, alebo sa chces flakat, vtedy ti staci pica, do ktorej si strcis pero...
Nechapem nad cim rozmyslas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale ako píše @5
dnes by to bol cool retro kúsok
Urcite praktickejsi je batoh, osobne som nosila velku napraskanu kabelku (napraskanu vecami nesuvisiacimi so vzdelavanim tbh), lebo ked nosim 97% casu suknu a podpatky, tak by som bola ringla lvl 80 s batohom
Nechapem nad cim rozmyslas
hlavne ak este rasties alebo si len teraz prestala tak sa ti este "nestabilizovala" chrbtica
a nechces byt kriva ver mi