@zyxush všetkých vás tam šupli? :o inak je to mimo centra a je to drahšie než ten pri centre...kolo 150 na 2 mesiace, ale to je ten so sprchou..bez sprchy je o dačo lacnejší
@ladyfox veď moja bývala spolužiačka z tade odišla, lebo chodila na nočnú a potom musela mrznúť ešte 2 hodiny pred intrákom pokiaľ ju pustili dnu...ďalšie dve baby čo poznám sa len zvonka pozreli na intrák a odišli...
@zyxush nerob paniku, niektorí tam vydržali oba semestre a na známky dostali lepší intrák možno to tam nevyzerá extra, ale môže tam byť dobrá partia veď uvidíš..možno to nebude také zlé
@19mato92 ale nebuď keď @ladyfox píše, že to tam je fajn, tak to nemôže byť také zlé...ja som len písala, čo som počula od tých, čo tam bývali alebo mali bývať..samozrejme, že som sa nerozprávala s každým kto tam býva
@19mato92 tak vieš..mne to tam vyhovuje, som tak povediac v centre, mám blízko školu, máme k izbe vlastnú kúpeľňu s WC, je tam práčka a sušička - čo sa mi fakt zíde, pretože domov moc nechodím...jedáleň je tam atď... nábytok je starý biely a jednoduchý, ale postele sú pohodlné...na nižších poschodiach je už nový nábytok a dokonca plávajúca podlaha..
ale tak niekedy je jedno kde bývaš pokiaľ máš super spolubývajúcich potom sa i z toho najhoršieho intráku stane najlepší
aj mna tam dali ale velmi z toho nie som nadsena nie je tam jedalen ani pracky a ze net je pomaly je tam vsetko znicene stare riadna diera a majitel je blb D
@zeriavka a to ste si v com nosili do pracovne pradlo? v batohu, taske? fakt si neviem predstavit ako tam odnesiem taku kopu pradla + este aj obliecky tam mi to aj vyzehlia a zabalia ci ako? nemam s takym niecim zatial skusenosti...
@milotka507 ja mám na intráku práčku a sušičku takže ja sa s takým niečim trápiť nemusím...ale raz som tam s niekym bola kto si to tam doniesol..normálne vo väčšej igelitke sa mi zdá, hodil si to do práčky, musel tam čakať pokiaľ sa to vypralo, potom do sušičky zas musel čakať do kedy sa to vypralo...obliečky nebral lebo to mu prali na ubytovni...to tam máš pár práčok na eurá..ako automat...vyžehliť si to musíš potom už na intráku tam žehličku v hentej práčovni nemáš
aj mne pridelili tento internát a som sa ešte chcela spýtať, @zeriavka či tá sprcha na izbe je drahá a či aspoň zato stojí. Ja to tiež nechcem odpisovať, tak uvidíme v septembri
ked sa bude dat urcite idem na iny intrak platit za to svinstvo nie dakujem odporucila by som tomu kto nas tam dal nech si to tam vyskusaju ake je to tam zit
šak jasné. že tam dávajú prvákov, lebo nevedia ako a čo, ale v druhom semestri resp. v druhom ročníku tam nikoho nebudú držať. a zasa niektorí sú radi, keď sa majú aspoň kde vyspať.
@milotka507 prečo sa neukľudníš? vo väčšine intrákov nie je žiaden luxus, normálne sa tam dá bývať, pekne si to tam zútulníš a keď tam budeš mať dobré spolubývajúce tak to vôbec nebude také zlé ako si myslíš..a kopu ľudí tam býva a niektorí si tam dávajú aj ďalšie roky..nebývajú tam všetci len prváci..
@ladyfox tam bývala ako píše a nesťažuje sa, to znamená, že také zlé ako to niektorí popisujú to potom nemôže byť...ale po čase sa dá ísť na iný intrák alebo na privát s tým problém nie je
NO pekne ako tak čítam tak to bude zaujímavé na tom intráku, dúfam, že to az také hrozne nebude no teším sa na tie práčky ala automat v meste a to vážne sa tam platí tých 150 eur? to akože začo , ked nai práčka tam neni
Cena intráku nieje 150 eur ale presne 163€ za 2 mesiace! Bez sprchy je okolo 120€. Na začiatku budete platiť vyššiu sumu za elektriku a nezistené škody.K tomu sa platí internet za 1 semester 20 eur. Ak máte vlastný internet nemusíte si zaplatiť samozrejme. Toľko na upresnenie ceny.
Ľudkovia, ja tam idem tiež... vzhľadom na to, že som z ďaleka, budem tam tráviť dosť času, lebo domov budem chodiť veľmi málo... a žiť tam? za takú cenu? tak to je výhra... a to akože je tam fakt večierka? ako na strednej škole? a plánujem tam brať aspoň 2-3 kufre... to sa tam akože kde zmestím???
Mňa tiež pridelili na tento internát a keď som sa pokúšala o iný, vraj všetko je obsadené.. ale podľa toho čo čítam.. "máme sa na čo tešiť" a tá večierka to zabila ..
tak hádam to nebude až také zlé len tá suma toho intráku mi pripadá pritiahnutá za vlasy tie sprchy silno dúfam že aspoň budú oddelené baby a chalani zvlášť a tá jedna skriňa pre štyri osoby noo tak to je moc ale o kolektív sa nebojím verím že tam budeme ako jedna rodina tá večierka ma trochu zaskočila
@xeni privaty mas okolo70eur, ale tie byty na Klokocine su v podobnom stave. Sprchy - tak mas posch. kde mas same baby dajme tomu 1,2,3 ale kedze su tam izby 2-ky a byvaju tam pariky mas tam aj chalanov a sprchy mas len jednu miestnost a tam su 3 sprchy a VER MI si rada ked mas nejaku volnu, niesu tam niekoho hrce, ktore sa tam rozhodol umyvat a pod. a nie tam ci tam su alebo nie su chalani. A skrinu mas jednu pre 4 osoby len ak mas sprchu na izbe...Môj kolektív bol veľmi zlý, preto som bola rada, že som dostala lepší intrák
ja som tiež rozmýšlala nad privátom, ale keď som si prečítala diskusiu tak by som fakt nechcela prísť o akcie čo sa tu chystajú a neviete či je tam jedáleň? alebo aspoň nejaká kuchynka?
Ahojte! No, vyzerá to tak, že aj ja budem na tom úžasnom intráku Je tu nejaký budúci psychológ? Ja budem študovat psychológiu, ale možno, že aj potrebujem psychológa ak je ten intrák taký strašný Dúfam, že prežijeme
ja by som ešťe chcela spýtať či teplá voda bude fungovať stále alebo len do určitej doby a ak hej tak od kedy do kedy to je podľa mňa dôležité vedieť kôli sprche
myslíš telocvikára, že kto bude študovať telesnu, alebo športovca nejakeho?? ja idem na učiteľstvo NJ a RJ ale som športovkyňa a rada by som bola, ak by som mala kamarata/tku na šport
@xeni ZAMYKAŤ? Tam si baby dokupovali ZÁVES lebo tam žiadny nebol
Ako prídeš na intrák prvý krát nechaj vodu odtiecť aspoň pol hodiny lebo je brutálne žltá, teplá voda ide často žltá, niekedy ráno nám nešla teplá ale potom bez problémov...
@xeni to ti až tak záleží na tom aby boli sprchy na kľúč? veď keď budeš mať záves kde je problém ? nemyslím si že tam bude niekto s tak nízkym IQ aby ti odťahoval závesy alebo neviem o čo ide tu
@belss tak ja som bola na intráku 4 roky a kluče od sprchy boli aj napriek tomu že sme boli na poschodí samí babinec neviem si predstaviť aby mi do sprchy vošiel chalan môže sa to stať ked tak zobereš ty z toho strach nemáš ?
Z toho že mi vojde chlapec do sprchy ? hmmm pravdu ? ani ne.... chlapci už určite videli ženské zadky a tí čo nevideli tak budú viac vydesení ako ty aleee myslím že sa nič také nestane
@belss sice je pravda že ma tá predstava desí ale tak ked sa na to pozrem z tvojho uhla pohľadu tak už to neberiem až tak tragicky dakujem za tvoj názor
viete čo ludia možno intrák nebude nič extra ale kašlem na to napriek všetkému sa tam brutálne teším a hlavne na vás ja si myslím že budeme skvelá partia no aspoň teda dufam
@milotka507 áno prerábali to ale nie pre študentov, mali tam byť nejaké kancelárie mi vraveli , tak neviem, vyhnali celú 2-ku na iné poschodia, čo bolo dosť o ničom a začalo sa s tým začiatkom mája...ale ak ti tak poviem, vážne pochybujem nad tým, že to prerábali pre študentov.
@xeni tam máš na výber z viacerých jedál a k tomu je aj určená cena, múčne jedlá aj od 70 centov a mäso zväčša okolo 1,50-2,00 dajme tomu . Dajú ti ISIC a na hlavnej stránke sa preklikáš k stravovaniu, tam si to už aj sama pozrieš
@xeni urcite dobre varia vsak ked som si len tak informativne pozerala jedalny listok na stranke tak uz mi pri citani nazvov tiekli sliny ucite tie obedy budu fajne ako aj chlieb je fajn ale tepla strava je lepsia ovela
ja som mala tiež hlavne strach z toho jedla, ale už teraz, to nejak vydržíme, keď sa chce všetko sa dá a @kikus07 , @anula17 pripájam sa k vám, nemám síce telesnú, ale šport ma baví
Ahojte.Chcem reagovať na tú hrôzu čo tu je na ten internát popísaná.Ak sa nič nestane a príjmu ma budem tam bývať už 3 rok a veľmi rád. Sú tam skvelí ľudia veľmi dobrá partia.Vôbec to neni tyrania či už s tým príchodom mne sa nikdy nestalo že by a nechali stáť pred vchodom vždy veľmi radi pustia.S tým ubytovaním tak neni to také vynikajúce, ale dá sa to bez problémov vydržať.A ak ste nezažili poriadny život a žúry na cabaji ich bude neúrekom tam to proste žije ...S t7m internetom to je problém aj keď neviem ako to bude tento rok ale dá sa to vydržať aj bez netu - bude kopec iných zábav než net ///Tak hádam sa tam všetci zídeme a oslávime náš príchod.Ináč na 5 to vždy žije!!!!!nemáte sa čoho obávať FAKT "D
@belss tak je to tak samé špatmé veci sa tu píšu ale fakt tam je fajn dá sa to tam vydržať vrátnici a vrátničky s nimi sa dá nikdy nenechali nikoho čakať von pokiaľ s ním nemali predtým žiadny konflikt.....je tam super na internáte zbooro tam len každyý sedí na izbe NUDAAA----bude zábava teším sa na vás "D "D
@toldino nooo musím stebou súhlasiť bola som na na tom intráku dneska mám už vybratú izbu a je v pohode už len dufam že si budem zo svojimi spolubývajúcimi dobre rozumieť čo sa týka netu že vraj sa budeme skladať na jeho pripojenie inak jedna vrátnička sa mi zdá akási agresívna mám z nej trochu strach
a vrátnička tak ak bola tá blondína tak ona si chce spraviť rešpekt nič iné o to sa nemusíš báť to bude v pohode...oni si chcú všetci spraviť rešpekt aby si do nich nedovoolovali prváci...tak to je v poho....
@belss tak to som zvedavý koľko vydržíš "D "D D" .hehehe..ale nie fakt je super bývajú super akcie chodbovice izbovice intrákovicce...takže paráda...škoda že maám bakalársky ročník ale zabávať sa budem ....21.10 to bude vireť mám narodky všetci ste vítaní "D
Pre tých, ktorí nie sú veľmi spokojní s Cabajskou tak môžem vám odporučiť ubytovňu Nitra - » www.ubytovnanitra.sk/... - Bola som kuknuť na Cabajskej, ale tak, bolo to veľmi odrádzajúce najmä to, že by som mala posteľ pri okne, ktoré sa nezatvára, zčernitý paplón, a tá chladnička na chodbe pre 32 ľudí......(ale myslím, že by sa to tam dalo nejak vydržať).... a tá ubytovňa Nitra, tam je poschodie pre študentov, ktorí sú na bunke piati, majú spoločnú chladničku, sprchu, WCko (5ľudí) (tú sprchu aj WCko chodí upratovačka 2krat do týždňa upratovať) nábytok bol tam nový, a kuchynka je na poschodí spoločná, spolu so spoločenskou miestnosťou a TV, úplne v pohode to tam je čo sa týka cenovo, tak tí, čo majú na Cabajskej sprchu v izbe, tak tí veľký cenový rozdiel nebudú mať Napr. keď tam prídete 23.septembra tak zaplatíte 80 eur ale platí to až do 23. októbra (na mesiac) ak skončíte skôr v máji tak vás to dokonca výjde lacnejšie ako Cabajskáá!!! (a to sa teda, čo sa týka zariadenia nedá porovnať) nemáte tam žiadnu zmluvu, čo znamená, keď si nájdete niečo lepšie môžete kedykoľvek odíjsť, vôbec vás tam nebudú držať, a cena je spolu s wifi A samozrejme, večierka neexistuje Tak ja len tak píšem informatívne, ktorí ešte zháňajú ubytovanie, ja si osobne myslím, že je to dosť výhodné
@maryen022 ahoj....... ja mam skúsenosť aj s tou ubytovňou.....A VIEŠ o tom že tam bývajú aj robotnícii _______a pod ubytovňou je bar ????? vlastne vnútri vobec tam neni pokoj a kľud ako to opisuješ.....čo sa týka nábytku máš pravdu..
ale tak uvidíš za skúsenie nič nedáš----ale tak poviem ešte raz na všetko sa dá zvyknpť keď sa aj ľudia dokážu prispôsobiť
Aj ja som sa bola ubytovať, a hádam sa to nejak zvládne, len som sa zabudla na net spýtať, doteraz tam žiaden nebol? keď ste tu písali, že sa budeme skladať, či ako to funguje, myslím, keď aj niečo do školy potrebujete spraviť a pomôcť si
konečne ubytovaná izba č.303B ... som fakt spokojná.. nie je to vôbec také hrozné ako to niektorí opisujú.. pohodička a v sprchách máme závesy s tučniakmi kedy nastupujete.. 20.??
@kikus07 tam bývala aj kamoška minulý rok to je veľmi dobrá izba ten internet minulý rok tam boli routre a chztalo sa na wifinu tí cčo mali zaplatené ..ja osobne som to nemal lebo sa to stále sralo a od nervov by som to tam všetko rozbil ...a tento rok uvidíme ako to bude....kúria tam dosť dobre...ja si pre istotu nosím ohrievač nech už aspoň tú elektriku míňam keď toľko platím "D "D D" ehhehe
Ľudkovia, ja som tam bola pozrieť je to hrôza, ale zároveň v pohode... izby sú na tom zle, ale ak si to zútulníte, tak to bude v pohode postele. ktoré tam sú, tak sa otvárajú, čiže si tam kľudne môžete naukladať veci... je tam jedna dvoplatnička na celú chodbu a jedna mikrovlnka... na mojom poschodí boli 2 sprchy a nie, nezamykajú sa čiže ak sa budeme navzájom tolerovať, myslím, žeby to šlo a nie je to až také zlé ak nie ste na veľa, tak to tam zvládnete v pohode
@nicolletka no super, až na to, že ja som sa ruštinu ešte v živote neučila .. tak ja tam idem skôr, aby som sa oboznámila, ked 21. mame to tutorium a si na FF??
fuhaa, tak to nebudeš mať problém.. ja mám informáciu že ruština je jediny jazyk, kt. berú od základu tak neviem vraj nejaký kurz musíme absolvovať .. snad na tutoriu povedia .. lebo asi to nedopadne dobre .. učim sa aspon azbuku sama
Skvelý intrák len si dávajte pozor na starého Tonka úchyláka ak sa tam neskôr ubytuje Inak v pohode intrák, s vrátničkou či vrátnikom sa dá dohodnúť, že dojdete o 3 v noci a otvorí vám .
bývala som tam rok ...a ostávam tam aj tento ...nie je to až také hrozné ...večierka by mala byť o desiatej,ale zábava tam pokračuje ďalej..žije sa ...nemáte sa čoho báť .. sú aj horšie internáty ako Cabaj
ano ano, ja som si zapamatala tvoje meno, lebo ja som prisla druha a uz tam bolo meno ja tam pridem uz zajtra inak pisala som ti uz aj na fb, lebo som skusila kombinaciu tvojho priezviska co som si pamatala a tvoje meno z tohto blogu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
307 komentov
je tam večierka, štyria ste na izbe, sprchu v izbe za príplatok...záchody na chodbe i sprchy
@19mato92 najlepší intrák v nitre
môže tam byť zábavy kopec uvidíš
ale tak niekedy je jedno kde bývaš pokiaľ máš super spolubývajúcich potom sa i z toho najhoršieho intráku stane najlepší
vidim ze sa mam naco tesit
@ladyfox tam bývala ako píše a nesťažuje sa, to znamená, že také zlé ako to niektorí popisujú to potom nemôže byť...ale po čase sa dá ísť na iný intrák alebo na privát s tým problém nie je
Máte otázky??
PS: dajte vedieť kedy bude ta party
PPS: pokojne si môžme robiť párty každý týždeň (aspoň nejaká útecha)
myslíš telocvikára, že kto bude študovať telesnu, alebo športovca nejakeho?? ja idem na učiteľstvo NJ a RJ ale som športovkyňa a rada by som bola, ak by som mala kamarata/tku na šport
Ako prídeš na intrák prvý krát nechaj vodu odtiecť aspoň pol hodiny lebo je brutálne žltá, teplá voda ide často žltá, niekedy ráno nám nešla teplá ale potom bez problémov...
Kuchynky sú na každej chodbe. Výbava kuchynky - stôl, dvojplatnička, mikrovlnka, odpadkový kôš...
Jedáleň sa tam nenachádza, jedáleň máš na fakultách, ŠD Zobor a Nitra
@xeni tam máš na výber z viacerých jedál a k tomu je aj určená cena, múčne jedlá aj od 70 centov a mäso zväčša okolo 1,50-2,00 dajme tomu . Dajú ti ISIC a na hlavnej stránke sa preklikáš k stravovaniu, tam si to už aj sama pozrieš
ja ti odpoveď nedám, musíš sa spýtať tých čo chodili každý týždeň domov...
Ahojte.Chcem reagovať na tú hrôzu čo tu je na ten internát popísaná.Ak sa nič nestane a príjmu ma budem tam bývať už 3 rok a veľmi rád. Sú tam skvelí ľudia veľmi dobrá partia.Vôbec to neni tyrania či už s tým príchodom mne sa nikdy nestalo že by a nechali stáť pred vchodom vždy veľmi radi pustia.S tým ubytovaním tak neni to také vynikajúce, ale dá sa to bez problémov vydržať.A ak ste nezažili poriadny život a žúry na cabaji ich bude neúrekom tam to proste žije ...S t7m internetom to je problém aj keď neviem ako to bude tento rok ale dá sa to vydržať aj bez netu - bude kopec iných zábav než net ///Tak hádam sa tam všetci zídeme a oslávime náš príchod.Ináč na 5 to vždy žije!!!!!nemáte sa čoho obávať FAKT "D
Bože veľmi sa smejem ...tieto komentáre vám pripomeniem keď sa tam stretneme a zoznámime : : D
a vrátnička tak ak bola tá blondína tak ona si chce spraviť rešpekt nič iné o to sa nemusíš báť to bude v pohode...oni si chcú všetci spraviť rešpekt aby si do nich nedovoolovali prváci...tak to je v poho....
ja sa tam normálne už teším
nejako bolo nejako bude _ či __
ale tak uvidíš za skúsenie nič nedáš----ale tak poviem ešte raz na všetko sa dá zvyknpť keď sa aj ľudia dokážu prispôsobiť
inak ide tam niekto 19., alebo 20. 09.?