Ahojte. Chcela by som sa vás na niečo opýtať. Chcela by som si prestať žehliť vlasy. No ak si ich nevyžehlím, mám samé kučery a vlasy mi stoja. Vtedy ma vždy premôže žehlička a vyžehlím si ich. Sú dosť poškodené. Po vyžehlení mi také malilinké vlásky trči
sampon ti velmi nepomoze, to zmyjes hned z vlasov.. skus si kupit nejaku masku alebo sprej pred zehlenim a nejaku kvalitnu zehlicku, co ti nespali vlasy az tak, a ma ochrannu vrstvu
@sasanka444 raz som si kúpila sprej, no veľmi mi nepomohol. Ja by som najradsej skoncovala zo žehlením, ale neviem nájsť nejaké rady ako si tie vlasy "skrotit"
ja som si tiež vlasy dosť dlho žehlila a tiež sú dosť zničené naši ma za to skoro ukameňovali tak som sa rozhodla,že ne nejaký čas ich nechám tak a budem si ich dávať do gumičky skús to tak aj ty
a.. možno,keď ti dorastú tak sa viac-menej stanu "rovnými" sami,nakoľko budú ťažšie a tak sa budú ťahať dole snáď chápeš
Keď si spomeniem ako som ja chcela skoncovať so žehlením Vyzdržalo mi to tri? dni
Kúp si dobrú žehličku, dobré šampony,dobré masky na vlasy, dobré ochranné spreje na vlasy, olejček na končeky, Stabillhair tabletky a nebudeš mať problém
proste si ich prestaň žehliť a zvykni si na to ako vyzerajú prirodzene ja som si nikdy moc nežehlila ani nebudem aj keď to vyzerá super, no mám paniku zo zničených vlasov
Niekedy som si žehlila vlasy 3x za deň. Vkuse som ich žehlila pretože sa mi nepáčili moje prirodzené jemne vlnité vlasy. Nuž potom som si uvedomila že moje vlasy sú tým neustálim žehlením poškodené :/ skúšala som rôzne prípravky ale úprimne, ten rozštiepený a poškodený krepovitý vlas ti už nič nezleptá dokopy. Jedine ostrihať. Teraz si už vlasy nežehlím a mam veľmi dobrý pocit zo svojich vlasov. Chvalabohu sú jemné a zdravé. Ja si na vlasoch dosť potrpím. Od malička som mala dlhé vlasy a potom som začala robiť hlúposti a vlasy boli preč v máji som si dala ostrihať vlasy tak po ramená, a som veľmi spokojná. Vlasy krásne rastú ak sú zdravé
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a.. možno,keď ti dorastú tak sa viac-menej stanu "rovnými" sami,nakoľko budú ťažšie a tak sa budú ťahať dole snáď chápeš
Kúp si dobrú žehličku, dobré šampony,dobré masky na vlasy, dobré ochranné spreje na vlasy, olejček na končeky, Stabillhair tabletky a nebudeš mať problém
tak najrýchlejšie a najrozumnejšie riešenie tohto zapeklitého problému bude
prestať si ich žehliť.