Už sa Vám dakedy stalo, že ste skoro spôsobili nehodu, autonehodu alebo podobne? Kamarátka dnes prechádzala cez kolaje a z jednej strany sa električka práve rozbiehala a z druhej išla práve zastaviť a ona skoro medzi ne skočila.. Aj vám sa také dačo už st
toto s elektrickami sa mi raz stalo...dakedy pred tyzdnom dvoma.som sla a ta jedna elektricka vyzerala, ze zastala, ale nie tak ja ze uz ale prejdem a v tom sla z druhej strany elektricka a som nevedela, ci cuvat, ci bezat dopredu...som rychlo pobehla dopredu...
ja som raz prebehol cez cestu ku kolajam a skoro som vbehol pod elinu,mama ma na poslednu chvilu stihla odtiahnut..lebo chcela prejst ona a isiel som aj ja ale ptm si to rozmyslela a ja som cel prejst a zachytila ma..ale bolo to uz dost davno
raz ma skoro zrazila elektricka, smiala som sa s kamaratmi, bola som chrbtom ku kolajam, nepocula som, ze ide, a uz sa mi len obtrela o chrbat. kokos, ci som sa zlakla.
a raz ma zrazil kamos na aute
nastastie sa mi vacsinou daria "bezvozidlove" urazy.
Nesposobil... ale stalo sa mi ze ma o par centimetrov minulo auto ktore doslova letelo ... Stal som pri ceste a nejake auto vyletelo na ostrovceku tak normalne ho dvihlo a popri mne letel. Par centimetrov a som v prdeli
Tak mne sa stalo ze som navigoval sofera ze ci moze ci ma volno s pravej strany ci mu nejde auto.Ja sa divam asi 150m od nas je velka dodavka s pecivom,tak som mu povedal ze moze ist.Kym sme sa pohli tak ta dodavka bola asi 50m od nas a uz sla do smyku co sofer brzdil a strhol volant na krajnicu a tam skoro vrazil do zabradlia na moste.Na tom moste stalo dievca ktore nevedelo kde sa ma schovat od strachu.Dodavka zastavila od nas take 3m.Neskor sa zistilo ze ta dodavka sla do dediny v okolo 100-110km rychlosti namiesto povolenej 50.Tak som skoro ja sposobil nehodu(aj ked by to nebolo s mojej viny)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Vinník - väčšinovo ja, menšinovo rodičia
a raz ma zrazil kamos na aute
nastastie sa mi vacsinou daria "bezvozidlove" urazy.
a raz som nadrbala auto...
@yolis