Na čom skrachujete? Na akú vec,predmet, matériu míňate neprimerane veľa peňazí? napríklad niečo strácate (ako ja) alebo sa rýchlo opotrebuje etc.... niečo, čo musíte STÁLE DOKOLA kupovať (okrem jedla)
Nenapadá ma nič také.... na odvodoch do poisťovne? Čiste hypoteticky som ale schopná sa "vynulovať" v kasíne ale tomu miestu sa už mi darí vyhýbať (*klop klop)
na kave. minam na nu tak okolo 30e mesacne a to mam este doma kavovar a v praci kaviaren kde mame nizucke ceny lebo nam zamestnavatel prispieva...ale keby som si ju mala stale davat v beznych kaviarnach tak by to bola desna palka
Kupujem neprimerane vela (aspon z pohladu mojich rodicov) jazdeckeho oblecenia, ale neskrachujem, lebo nie som blba.
A jedla. Viem, ze si napisala, ze jedlo sa nepocita, ale na jedle by som bola chopna skrachovat...
antiperspirant, vonavka, sampon a sprchovy gel ale to su take normalne veci. to skor skrachujem na objektivoch a tlaceni fotiek..
a zapisnikyyyy
a conversky a vansky
a svetre a kosele
hm je toho viac nez som ocakavala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
-ročne si kúpim minimálne 1- dvojo slúchadiel a aspoň pätoro slnečných okuliarov- lebo ich strácam.
@bebekex
Tam míňam nechutne veľa a auto má navyše dosť vysokú spotrebu.
Ja skrachujem asi na pizzách
Ako som len mohol zabudnúť.
Bilanciu ani nezverejnim radsej
A jedla. Viem, ze si napisala, ze jedlo sa nepocita, ale na jedle by som bola chopna skrachovat...
a zapisnikyyyy
a conversky a vansky
a svetre a kosele
hm je toho viac nez som ocakavala
a ešte na jednom smart drinku Mood Up čo často pijem
á víkendových večeroch v kotve kde sa kapitán už leje sám od seba.