videla som dobry obrazok na to - nieco ako vzdy ked ,hra, skrilex pride o zivot jedno maciatko, . skoda nemam prilohu ... ma dobre uvody, ale ptm je to dosahane .. na pic
Tak, konečne som si čosi vypočul, len kvôli tomuto fóru, keď už o tom čítam nejakú dobu a prichádza to, na čo určite netrpezlivo čakáte a síce, moje hodnotenie. Tak tu je:
Nič, čo by sme tu ešte nemali. Daft Punk s rýchlejším beatom a s príliš častým prerušovaním melódie "aby sme boli zaujímaví a pôsobili neotrelo". Melódie má pekné ale vadí mi, že to furt prerušuje nejakými vsuvkami, čo znejú ako zvuky z Transformers. Kvalitné elektro si viem prestaviť inak. Aj tak je všetko Kraftwerk!
pozor, nieje dubstep ako dubstep... ak hovorime o dobrom atmosferickom a melodickom - inteligentnom dubstepe, ten je prijemny a fajn.... ale ak hovorime o reforme v kovosrote a tresku-plesku bez umeleckej hodnoty, hovorime o Skirllexovi...
nevravim - zopar veci ma mozno ok, ale celkovo je to nieco, co by som nazval asi NEhudbou
@delpurr mohol by si mi prosím ťa hodiť link na "dobrý atmosferický melodický - inteligentný dubstep" ? Lebo dubstep, čo som zatiaľ počula mi znel ako píla v ušiach. Teraz nevyrývam ani nič také, fakt by som si chcela niečo také vypočuť, vďaka
@kofolavsrdci ale samozrejme nech sa paci, fajne dubstepiky, ktore sa mi pacia - najprv taky jemnejsi (dalsie dako nemozem medzi mojimi 450 oblubenymi na youtube ) a dalsie su trosilinka pritvrdene ale fajnoveee ^^
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
(nie som debil,viem že to robí Skril)
Až doteraz...Pustil som si jeden song a moje uši kričia: "Humuuuus!"
ano tohoto skrillexa mozem !
Rn'B
Uznávam že niektoré tie feťákove songy sú chytľavé, ale tie dropy mi vadia až moc.
Nič, čo by sme tu ešte nemali. Daft Punk s rýchlejším beatom a s príliš častým prerušovaním melódie "aby sme boli zaujímaví a pôsobili neotrelo". Melódie má pekné ale vadí mi, že to furt prerušuje nejakými vsuvkami, čo znejú ako zvuky z Transformers. Kvalitné elektro si viem prestaviť inak. Aj tak je všetko Kraftwerk!
nevravim - zopar veci ma mozno ok, ale celkovo je to nieco, co by som nazval asi NEhudbou
no skôr sa mi páčia ako nepáčia. .