hmm.. podla mna kazdy slovensky hrac, ktory sa dokaze presadit niekde v zahranici ma nieco do seba.. samozrejme je rozdiel o aky klub ide, ale aj tak.. pri urovni nasho futbalu povazujem za uspech asi vsetko podobne .. a Skrtel teraz len potvrdil, ze sa najdu u nas aj take vynimky, ktore fakt vedia co je futbal.. zasluzi si to
Pamatam si, ako chodil na našu školu a profak z geo ktory tam už neučí, ho nechal prepadnuť, len za to!! ze chodil malo na hodiny, lebo mal zapasy... ten učitel bol tiez futbalista, ale hraval za nejaku dedinu, a skrtel je troška ina trieda. Proste aj toto moze urobiť zavist
no Hleb preslavil v Anglicku Bielorusko, snad teraz zistia kde je Slovensk ...ak priraatame k tomu par mladych chlapcov ktori nam uz hraju v akademiach anglickych klubov a Hamsika, ktori tam tiez mozno raz skonci, tak by sme mohli mat o par rockov celkom slusnu ekipu v Premier league
ta nee parada...off topic: ako po precitani otazky som si hned myslel ze niekto z vychodu ju zalozil , lebo tusim iba my na vychode pouzivame na konci to nase neee alebo nie ...ale nechcem nic kritizovat, ani nadavat, len taky dodatok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
myslim že v poradi je to 4 hrač čo sa mu podarilo dostat sa zo slovenska do nejakeho špičkoveho timu ..
Brzdim
ja vravim o dubovskom,moravčikovi a greškovi
tí hráči hrali a nesedeli
ak vraviš o šebovi alebo mintalovi tak myslim že dosiahli toho vela ale nie ten top
.. si precitaj
inak ja sa pytam na tvoj nazor nie na nazor sme.sk
este hamsik do chelsea, alebo najlepsie keby ho barca chcela joj, to bolo fasa